Nye kurs

Oslo Internasjonale Språkskole

3 Nye kurs i 2018!

Fra vår semesteret 2018 utvider Oslo Internasjonale Språkskole sitt kurstilbud og vil åpne nye spennende kurs i 3 språk: polsk, serbo-kroatisk og nederlandsk. Kursene er planlagt slik at elevene også lærer om og fordyper seg i hvert språks kultur. De vil føle at de hører til den nye verden som språket har åpnet dørene til. OIS er alltid opptatt med å levere undervisning av høy kvalitet til elevene. Derfor har våre lærere en relevant utdannelse, sammen med en bred erfaring som setter dem i stand til å arbeide som kursleder hos oss. På kursene vil du trener alle de kommunikative ferdighetene, dvs. du blir bedre når det gjelder å lytte, å snakke, å lese og å skrive. Nedenfor ligger nyttig informasjon om kursene. Klikk på linkene og bli inspirert av de nye mulighetene språket vil åpne dørene til! God tur!

Kommende kurs

Å lære et nytt språk!

 

Det er mange grunner til å ville lære seg et nytt språk. Det kan være at du har et familiemedlem med en annen nasjonalitet, eller at du ønsker å enklere kunne gjøre forretninger med utenlandske firma. Det kan være av akademiske grunner, eller det kan være at du ønsker å gjøre deg bedre kjent med språket som tales ved din neste destinasjon før du legger ut på reisen. Uansett din motivasjon, er det alltid fint å kunne utvide sin horisont! OIS hjelper deg med å lære et nytt språk. Bli med og åpne dørene til nye verdener!

Om OIS

 

OIS er opptatt med å dele litt av hvert språks kultur, slik at elevene føler at de hører til den nye verden som språket har åpnet dørene til. Vårt formål er å bidra til læringen av et nytt språk på en enkel og effektiv måte. Du kan lese mer her.

Spørsmål?

Dersom du har noen spørsmål ta kontakt med oss på

kontakt@sprakskole.no

så skal vi hjelpe deg.

 

Orgnr: 913166892 ⎮ Oslo Internasjonale Språkskole - 2017 ⎮ kontakt@sprakskole.no ⎮ T: +47 451 46 246

Oslo Internasjonale Språkskole har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2017 © Oslo Intenasjonale Språkskole