Lærere

Oslo Internasjonale Språkskole

Våre lærere

Fransk

Guillaume Devalckeneer kommer fra Belgia. Han er utdannet lærer og har en Bachelor i lærerutdanning i fransk språk og fransk som andrespråk, fra Haute École Paul-Henri Spaak, Nivelles, Belgia, og en Master i fransk litteratur fra Universitetet i Oslo. I tillegg har han også Praktisk-pedagogisk utdanning. Han har bred erfaring som lærer i fransk og har bodd i Norge i flere år. Guillaume kan, i tillegg til norsk, også engelsk.

Portugisisk

Yasmeen Zaidan vokste opp i Brasil og har portugisisk som et av hennes morsmål, i tillegg til arabisk. I 2017 blir hun ferdig med studiene ved Universitet i Oslo hvor hun tar en bachelor i spesialpedagogikk og språk, med fordypningsfag i både portugisisk og spansk. Hun snakker også både norsk og engelsk. Yasmeen er en veldig engasjert lærer og hennes entusiasme smitter over på elevene.

Italiensk

Branka Blazevic er kroatisk-italiensk og har begge språk som morsmål. Hun har en bachelorgrad og en master i oversettelse og tolking ved Universitetet i Trieste, Italia, og en doktorgrad i lingvstikk fra Universitetet i Zagreb, Kroatia. Hun har en bred erfaring som italiensklærer siden 2000. Hun har blant annet jobbet som universitetslektor ved Høyskolen Polyteknik i Rjeka, Kroatia. Branka er også veldig glad i å lære andre språk og kan i tillegg norsk, engelsk, tysk og russisk.

Engelsk

Jelena Vujin kommer fra Serbia. Hun er sertifisert i engelsk på C2 nivå (som tilsvarer morsmål). Hun har en Bachelor og en Master i engelsk språk og litteratur fra Universitet i Novi Sad, Serbia. Hun har jobbet som engelsklærer siden 2000 og har bred erfaring i det engelske språk som tolk og oversetter. Jelena har t.o.m. skrevet en ordbok.

Engelsk

Andrea Zajicova kommer fra Slovakia. Hun er sertifisert i engelsk på C2 nivå (som tilsvarer morsmål). Hun er utdannet engelsklærer ved Statens Språkskole, Brno, i Tsjekkia. Hun har også en Master i engelsk språk, kultur og litteratur ved Masaryk Universitet, også i Tsjekkia. Andrea har en bred erfaring og har jobbet som engelsklærer siden 2007 og har undervist på universitetsnivå ved Universitetet Manuela Beltrán i Colombia. I tillegg til erfaring som engelsklærer har hun en bred erfaring i det engelske språk og har jobbet som tolk og oversetter. Andrea har bodd i Norge siden 2011 og kan, i tillegg til tsjekkisk og slovakisk også norsk og spansk.

Tysk

Sabine Wrase kommer fra Tyskland og har bodd i Norge i 10 år. Hun er utdannet i Språk og Litteratur ved Universitetet i Greifswald, Tyskland og tar Praktisk-pedagogisk utdanning ved Universitetet i Oslo. Sabine har en bred erfaring som tysklærerer både som morsmål og fremmedspråk og har jobbet ved mange forskjellige videregående skoler i Norge siden 2010.

Russisk

 

Nikolina Pavic kommer fra Kroatia og er sertifisert i russisk på C2 nivå (som tilsvarer morsmål). Hun er utdannet russisklærer ved Universitetet i Zagreb. Hun har en Master i russisk språk, kultur og litteratur ved det samme universitetet med fordypningsfag i pedagogikk. I tillegg til det, har hun også en bachelor og en master i engelsk språk, kultur og literatur. Nikolina har en bred erfaring og har jobbet som russisklærer siden 2012. Hun har bodd i Norge siden 2013 og kan, i tillegg til russisk , også engelsk, norsk og tysk.

Spansk

Nuria Rivas kommer fra Pontevedra, Spania. Hun er utdannet kunsthistoriker fra Universitet i Santiago de Compostela (Spania). I tillegg har hun lærerutdanning i spansk ved Instituto Cervantes i Madrid. Hun har erfaring som spansklærer i Brussel hvor hun underviste spansk til diverse europeiske institusjoner for mer enn 3 år. Hun kom til Norge i 2013 og har jobbet ved forskellige ungdoms- og videregående skoler i Oslo.

Kinesisk

Quanlon Dehng kommer fra Taiwan og har bodd i Norge siden 2005. Han er utdannet i kinesisk som fremmedspråk ved National Taiwan University og er statsautorisert kinesisklærer med sertifikat fra Ministry of Education i Taiwan. Han har i tillegg PPU fra Høyskolen i Oslo og Akershus. Quanlon behersker både tradisjonelle og forenklede kinesiske skrifttegn. Han har bred erfaring som kinesisklærer siden 2008. Quanlon kan, i tillegg til norsk, også engelsk.

Norsk

Ingrid Djukastein er en lærer som er veldig glad i både å undervise og å lære forskjellige språk. I tillegg til norsk, som er hennes morsmål, kan hun flytende engelsk og spansk og hun lærte portugisisk etter eget initiativ. Hun har en bachelorgrad i Interkulturell Forståelse ved Norsk lærerakademi i Bergen og spesialiserer seg i Norsk som andrespråk ved Universitet i Oslo. Ingrid er en erfaren norsklærer som har undervist norsk i 1,5 år i Instituto Sueco Argentino i Buenos Aires.

Japansk

Erika Kadowaki kommer fra Kyoto, Japan. Hun har en bachelor i lingvistikk og japansk språk og er utdannet japansklærer fra Aichi Universitetet i Japan. Erika har bred erfaring som japansklærer både som morsmål og fremmedspråk, og har jobbet i dette miljøet siden 2010. Hun har bodd i Norge siden 2016 og lærer seg norsk nå. I tillegg til engelsk kan Erika også finsk.

Norskkurs

 

Du kan lese mer om våre norskkurs her!

Spanskkurs

 

Du kan lese mer om våre spanskkurs her!

Franskkurs

 

Du kan lese mer om våre franskkurs her!

Italienskkurs

 

Du kan lese mer om våre italienskkurs her!

Tyskkurs

 

Du kan lese mer om våre tyskkurs her!

Portugisiskkurs

 

Du kan lese mer om våre portugsisikkurs her!

Engelskkurs

 

Du kan lese mer om våre engelskkurs her!

Russiskkurs

 

Du kan lese mer om våre russiskkurs her!

Kinesiskkurs

 

Du kan lese mer om våre kinesiskkurs her!

Japanskkurs

 

Du kan lese mer om våre japanskkurs her!

 

Orgnr: 913166892 ⎮ Oslo Internasjonale Språkskole - 2017 ⎮ kontakt@sprakskole.no ⎮ T: +47 451 46 246

Oslo Internasjonale Språkskole har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2017 © Oslo Intenasjonale Språkskole