Lærere

Oslo Internasjonale Språkskole

Våre lærere

Tysk

Sabine Wrase kommer fra Tyskland og har bodd i Norge i 10 år. Hun er utdannet i Språk og Litteratur ved Universitetet i Greifswald, Tyskland og tar Praktisk-pedagogisk utdanning ved Universitetet i Oslo. Sabine har en bred erfaring som tysklærerer både som morsmål og fremmedspråk og har jobbet ved mange forskjellige videregående skoler i Norge siden 2010.

Engelsk

Andrea Zajicova kommer fra Slovakia. Hun er sertifisert i engelsk på C2 nivå (som tilsvarer morsmål). Hun er utdannet engelsklærer ved Statens Språkskole, Brno, i Tsjekkia. Hun har også en Master i engelsk språk, kultur og litteratur ved Masaryk Universitet, også i Tsjekkia. Andrea har en bred erfaring og har jobbet som engelsklærer siden 2007 og har undervist på universitetsnivå ved Universitetet Manuela Beltrán i Colombia. I tillegg til erfaring som engelsklærer har hun en bred erfaring i det engelske språk og har jobbet som tolk og oversetter. Andrea har bodd i Norge siden 2011 og kan, i tillegg til tsjekkisk og slovakisk også norsk og spansk.

Italiensk

Branka Blazevic er kroatisk-italiensk og har begge språk som morsmål. Hun har en bachelorgrad og en master i oversettelse og tolking ved Universitetet i Trieste, Italia, og en doktorgrad i lingvstikk fra Universitetet i Zagreb, Kroatia. Hun har en bred erfaring som italiensklærer siden 2000. Hun har blant annet jobbet som universitetslektor ved Høyskolen Polyteknik i Rjeka, Kroatia. Branka er også veldig glad i å lære andre språk og kan i tillegg norsk, engelsk, tysk og russisk.

Engelsk

Nikolina kommer fra Kroatia og er sertifisert i engelsk på C2 nivå (som tilsvarer morsmål). Hun er utdannet engelsklærer ved Universitetet i Zagreb. Hun har en Master i engelsk språk, kultur og litteratur ved det samme universitetet med fordypningsfag i pedagogikk. I tillegg til det, har hun også en bachelor og en master i russisk språk, kultur og literatur. Nikolina har en bred erfaring og har jobbet som engelsklærer siden 2012. Hun har bodd i Norge siden 2013 og kan, i tillegg til engelsk, også norsk, russisk og tysk.

Fransk

Guillaume Devalckeneer kommer fra Belgia. Han er utdannet lærer og har en Bachelor i lærerutdanning i fransk språk og fransk som andrespråk, fra Haute École Paul-Henri Spaak, Nivelles, Belgia, og en Master i fransk litteratur fra Universitetet i Oslo. I tillegg har han også Praktisk-pedagogisk utdanning. Han har bred erfaring som lærer i fransk og har bodd i Norge i flere år. Guillaume kan, i tillegg til norsk, også engelsk.

Portugisisk

Paula Mesquita kommer fra Portugal. Hun har en bachelorgrad i moderne språk og litteratur (portugisisk og engelsk), en master i American studies, og en doktorgrad i litteratur, alle fra Universitetet i Coimbra. Hun har jobbet som førstelektor ved Beira Interior Universitet, der hun kjørte i flere år bachelor og master grader i portugisisk og engelsk studier, og var også koordinator for lærarutdanning om portugisisk og engelsk i flere skolene i Covilhã, Portugal. Paula har jobbet som språklærer siden 1997 og er en veldig dyktig og engasjert lærer. Paula har bodd i Norge siden 2015 og kan, i tillegg til portugisisk også norsk, engelsk, spansk og fransk.

Russisk

Oksana Nikolaeva kommer fra Russland. Hun har en Bachelor i Filologi fra St. Petesburg Staten Universitetet og er sertifisert lærer i russisk som fremmedspråk fra den samme instituisjonen. Hun har en bred erfaring og har jobbet som russisklærer siden 2007. Hun har bodd i Norge siden 2014 og kan, i tillegg til russisk også engelsk, norsk og fransk.

Kinesisk

Quanlon Dehng kommer fra Taiwan og har bodd i Norge siden 2005. Han er utdannet i kinesisk som fremmedspråk ved National Taiwan University og er statsautorisert kinesisklærer med sertifikat fra Ministry of Education i Taiwan. Han har i tillegg PPU fra Høyskolen i Oslo og Akershus. Quanlon behersker både tradisjonelle og forenklede kinesiske skrifttegn. Han har bred erfaring som kinesisklærer siden 2008. Quanlon kan, i tillegg til norsk, også engelsk.

Norsk

Ingrid Djukastein er en lærer som er veldig glad i både å undervise og å lære forskjellige språk. I tillegg til norsk, som er hennes morsmål, kan hun flytende engelsk og spansk og hun lærte portugisisk etter eget initiativ. Hun har en bachelorgrad i Interkulturell Forståelse ved Norsk lærerakademi i Bergen og spesialiserer seg i Norsk som andrespråk ved Universitet i Oslo. Ingrid er en erfaren norsklærer som har undervist norsk i 1,5 år i Instituto Sueco Argentino i Buenos Aires.

Japansk

Erika Kadowaki kommer fra Kyoto, Japan. Hun har en bachelor i lingvistikk og japansk språk og er utdannet japansklærer fra Aichi Universitetet i Japan. Erika har bred erfaring som japansklærer både som morsmål og fremmedspråk, og har jobbet i dette miljøet siden 2010. Hun har bodd i Norge siden 2016 og lærer seg norsk nå. I tillegg til engelsk kan Erika også finsk.

Arabisk

Soumaya Hedhili kommer fra en finnsk-tunisisk familie og har begge språkene som morsmål. Hun har en bachelor og en master i litteratur fra UiO. Soumaya har bred erfaring som språklærer, og har jobbet i dette miljøet siden 2008. Hun har også en solid bakgrunn i språk og en bred erfaring som tolk og oversetter. Hun har t.o.m. oversatt poesi fra finsk til arabisk. Soumaya har bodd i Norge siden 2012 og i tillegg til arabisk og finsk kan hun også norsk, engelsk og fransk.

Spansk

Aida Rubiralta kommer fra Barcelona og har bodde i Norge siden 2013. Hun har en bachelorgrad i oversettelse og tolking fra Universitat Autònoma de Barcelona i 2014, og er spesialisert innen romanske språk. Hun har ledet flere kurs i spansk- og katalanskopplæring for utlendinger. Aida er en kjempeflink å hyggelig lærer som gir sitt best til elevene. I tillegg til spansk kan hun også norsk, engelsk, katalansk, fransk, italiensk og portugisisk.

Norskkurs

 

Du kan lese mer om våre norskkurs her!

Spanskkurs

 

Du kan lese mer om våre spanskkurs her!

Franskkurs

 

Du kan lese mer om våre franskkurs her!

Italienskkurs

 

Du kan lese mer om våre italienskkurs her!

Tyskkurs

 

Du kan lese mer om våre tyskkurs her!

Portugisiskkurs

 

Du kan lese mer om våre portugsisikkurs her!

Engelskkurs

 

Du kan lese mer om våre engelskkurs her!

Russiskkurs

 

Du kan lese mer om våre russiskkurs her!

Kinesiskkurs

 

Du kan lese mer om våre kinesiskkurs her!

Japanskkurs

 

Du kan lese mer om våre japanskkurs her!

Arabiskkurs

 

Du kan lese mer om våre arabiskkurs her!

 

Orgnr: 913166892 ⎮ Oslo Internasjonale Språkskole - 2017 ⎮ kontakt@sprakskole.no ⎮ T: +47 451 46 246

Oslo Internasjonale Språkskole har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2017 © Oslo Intenasjonale Språkskole