Russisk

Oslo Internasjonale Språkskole

Norwegian

Russisk

Ønsker du å lære russisk? Vi har det riktige kurset for deg!

Visste du at russisk er det mest brukte slaviske språk i verden, og det sjette mest talte språk i antall brukere totalt? Snakker du russisk kan du kommunisere med over 260 millioner personer over hele verden. Det er det offisielle språket i mange land i den tidligere Sovjetunionen. Blant internasjonale publikasjoner som for eksempel bøker, akademiske journaler, magasiner og lignende, kan man finne nesten alt i russisk oversettelse eller med russisk som originalspråk. Ikke minst, hvis du kan russisk kan du lese noen av verdenslitteraturens største mesterverk på originalspråket. Når det gjelder arbeidslivet er det i dag en stor mangel på arbeidere som kan russisk. Å kunne snakke og forstå russisk er nyttig både i arbeidslivet og i dagliglivet. På jobb eller på reise, russisk vil åpne nye muligheter for deg.

 

Våre lærere har en relevant universitetsutdannelse, sammen med en bred erfaring som setter dem i stand til å arbeide som kursleder hos oss. Lærerne følges opp og koordineres av vår pedagogisk ansvarlig.

 

Hos oss trener du alle de kommunikative ferdighetene, dvs. du blir bedre når det gjelder å lytte, å snakke, å lese og å skrive. Kursene våre fokuserer på den praktiske bruken av språket, som ha grammatiske strukturer som hjelpemiddel, slik at elevene kan uttrykke seg godt. Vårt mål er å hjelpe deg til å bygge en solid kunnskap, slik at du kan uttrykke deg trygt og selvstendig i forsjellige situasjoner.

 

Våre kurs møtes én gang i uken, og varer i 7 uker. Hvert kurs inneholder 21 undervisningstimer à 45 min. Gruppene har mellom 6 - 15 elever. Det gir læreren mulighet til å fokusere på hver enkelt elev. OIS holder alle kursene på Kristelig Gymnasium, på Bislett. (Homansbakken 2 - 0352, Oslo).

 

Kommende kurs

Man - 16/10

17:15-20:00

Kr 3150

'И что мне за дело до его отца и сестры: я люблю его одного, его, его, с этим лицом и глазами, с его улыбкой, мужской и вместе детской… Нет, лучше не думать о нем, не думать, забыть, совсем забыть на это время. Я не вынесу этого ожидания, я сейчас зарыдаю.'

— Наташа (Том II, Часть V, Глава VIII)

 

' Толстого '

(Война и мир)

Hvordan å melde seg på

  1. Fyll ut påmeldingsskjemaet
  2. Trykk på send
  3. Vent på bekreftelse på eposten

Det tas forbehold om

 

  1. Endringer i kursbeskrivelsen
  2. At kurset får tilstrekkelig antall deltakere.
  3. Ledig plass på kurset.

Nyhetsbrev

 

Vennligst registrer deg dersom du vil motta informasjon fra OIS.

Du trenger bare oppgi e-post-adresse.

Rabatt for tidlig påmelding

 

Det er viktig for oss at vi vet hvor mange som kommer, så vi setter stor pris på tidlige påmeldinger – minst én uke før kursoppstarten (se detaljene om datoene på kursbeskrivelsen).

Spørsmål?

Dersom du har noen spørsmål ta kontakt med oss på

kontakt@sprakskole.no

så skal vi hjelpe deg.

 

 

Orgnr: 913166892 ⎮ Oslo Internasjonale Språkskole - 2017 ⎮ kontakt@sprakskole.no ⎮ T: +47 451 46 246

Oslo Internasjonale Språkskole har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2017 © Oslo Intenasjonale Språkskole