Velkommen

Oslo Internasjonale Språkskole

Den Grønne Måneden

 

Fredag 24. november arrangerer butikkene noe de kaller «Black Friday», en salgskampanje for å selge oss nye ting. Folk kjøper fordi de har råd til det, og prisene er egentlig ‘kjempebra’. Men selv om vi har råd til det, har egentlig naturen råd til at vi stadig skal kjøpe nytt? Hvor lenge kan forbruket fortsette å øke?

 

Hvis vi virkelig trenger noe nytt, hva med å gi oss kunnskap som kan åpne dørene til nye verdener, kulturer og hjelpe oss til å se og forstå verden rundt oss fra et annet perspektiv? På Oslo Internasjonale Språkskole tror vi ikke på at stadig økt konsum og personlig materiell velstand gjør oss lykkeligere eller bedre på hverken kort eller lang sikt.

 

Derfor, hvis du ønsker å lære noe nytt gjennom et språk, ta din tid. Tenk. Reflekter. Pust. Vårt kurstilbud er tilgjengelig til deg frem til kursene starter. Vi vil ikke gi deg en frist for å kjøpe noe på en knall pris. Det haster ikke. Prisene er der og de reflekterer ansvar for samfunnet og miljøet, og ikke minst kvaliteten på tjenesten vi tilbyr.

 

Og for å hjelpe alle å tenke mer på verden i løpet av det som vi liker å kalle for Den Grønne Måneden skal vi gi til en av våre elever meldt på et kurs i desember en liten dovendyr-bamse. For å øke bevisstheten over vår verdens problemer og for å minne deg på at det er helt greit å ta ting sakte! Den lille vennen kjøpes fra Regnkogsfondet og pengene bidrar til at dovendyrets hjem i regnskogen bevares.

Kontakt

 

Oslo Internasjonale Språkskole

Postboks 6876

St. Olavs Plass

0130 - Oslo

+47 94102189

kontakt@sprakskole.no

www.sprakskole.no

 

Orgnr: 913166892 ⎮ Oslo Internasjonale Språkskole - 2017 ⎮ kontakt@sprakskole.no ⎮ T: +47 451 46 246

Oslo Internasjonale Språkskole har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2017 © Oslo Intenasjonale Språkskole