Lærere

Oslo Internasjonale Språkskole

Våre lærere

Engelskkurs

 

Du kan lese mer om våre engelskkurs her!

Polskkurs

 

Du kan lese mer om vår poslkkurs her!

Franskkurs

 

Du kan lese mer om våre franskkurs her!

Tyskkurs

 

Du kan lese mer om våre tyskkurs her!

Japanskkurs

 

Du kan lese mer om våre japanskkurs her!

Portugisiskkurs

 

Du kan lese mer om våre portugsisikkurs her!

Norskkurs

 

Du kan lese mer om våre norskkurs her!

Russiskkurs

 

Du kan lese mer om våre russiskkurs her!

Kinesiskkurs

 

Du kan lese mer om våre kinesiskkurs her!

Nederlanskkurs

 

Du kan lese mer om våre nederlandskkurs her!

Spanskkurs

 

Du kan lese mer om våre spanskkurs her!

Italienskkurs

 

Du kan lese mer om våre italienskkurs her!

Arabiskkurs

 

Du kan lese mer om våre arabiskkurs her!

Serbo.kroatisk

 

Du kan lese mer om våre serbo-kroatiskkurs her!

Kinesisk

Jieqi Huang kommer fra Kina og har bodd i Norge siden 2013. Hun har en bachelor i kinesisk språk og litteratur ved Shenzhen Universitetet i Kina, og Praktisk Pedagogisk Utdannelse med i kinesisk språk fra UiO. Jieqi behersker både tradisjonelle og forenklede kinesiske skrifttegn. Hun har bred erfaring som kinesisklærer siden 2010. Jieqi kan, i tillegg til norsk, også engelsk.

Norsk

Ingrid Djukastein er en lærer som er veldig glad i både å undervise og å lære forskjellige språk. I tillegg til norsk, som er hennes morsmål, kan hun flytende engelsk og spansk og hun lærte portugisisk etter eget initiativ. Hun har en bachelorgrad i Interkulturell Forståelse ved Norsk lærerakademi i Bergen og spesialiserer seg i Norsk som andrespråk ved Universitet i Oslo. Ingrid er en erfaren norsklærer som har undervist norsk i 1,5 år i Instituto Sueco Argentino i Buenos Aires.

Italiensk og serbo-kroatisk

Branka Blazevic er kroatisk-italiensk og har begge språk som morsmål. Hun har en bachelorgrad og en master i oversettelse og tolking ved Universitetet i Trieste, Italia, og en doktorgrad i lingvstikk fra Universitetet i Zagreb, Kroatia. Hun har en bred erfaring som italiensklærer siden 2000. Hun har blant annet jobbet som universitetslektor ved Høyskolen Polyteknik i Rjeka, Kroatia. Branka er også veldig glad i å lære andre språk og kan i tillegg norsk, engelsk, tysk og russisk.

Portugisisk

Paula Mesquita kommer fra Portugal. Hun har en bachelorgrad i moderne språk og litteratur (portugisisk og engelsk), en master i American studies, og en doktorgrad i litteratur, alle fra Universitetet i Coimbra. Hun har jobbet som førstelektor ved Beira Interior Universitet, der hun i flere år styrte bachelor og mastergrader i portugisisk- og engelskstudier, og var også koordinator for lærarutdanning om portugisisk og engelsk i flere skolene i Covilhã, Portugal. Paula har jobbet som språklærer siden 1997 og er en veldig dyktig og engasjert lærer. Paula har bodd i Norge siden 2015 og kan, i tillegg til portugisisk også norsk, engelsk, spansk og fransk.

Arabisk

Soumaya Hedhili kommer fra en finnsk-tunisisk familie og har begge språkene som morsmål. Hun har en bachelor og en master i litteratur fra UiO. Soumaya har bred erfaring som språklærer, og har jobbet i dette miljøet siden 2008. Hun har også en solid bakgrunn i språk og en bred erfaring som tolk og oversetter. Hun har t.o.m. oversatt poesi fra finsk til arabisk. Soumaya har bodd i Norge siden 2012 og i tillegg til arabisk og finsk kan hun også norsk, engelsk og fransk.

Nederlandsk

Sari Varachtert kommer fra Nederland og har bodd i Norge siden 2016. Hun har en bachelor i Utdanning ved Katholieke Hogeschool Leuven, i Belgia. Sari har jobbet som nederlandsklærer på forskjellige skoler, både i Belgium og i Norge siden 2013. Hun kan også norsk, engelsk og fransk.

Spansk

Aida Rubiralta kommer fra Barcelona og har bodde i Norge siden 2013. Hun har en bachelorgrad i oversettelse og tolking fra Universitat Autònoma de Barcelona i 2014, og er spesialisert innen romanske språk. Hun har ledet flere kurs i spansk- og katalanskopplæring for utlendinger. Aida er en kjempeflink å hyggelig lærer som gir sitt beste til elevene. I tillegg til spansk kan hun også norsk, engelsk, katalansk, fransk, italiensk og portugisisk.

Fransk

Guillaume Devalckeneer kommer fra Belgia. Han er utdannet lærer og har en Bachelor i lærerutdanning i fransk språk og fransk som andrespråk, fra Haute École Paul-Henri Spaak, Nivelles, Belgia, og en Master i fransk litteratur fra Universitetet i Oslo. I tillegg har han også Praktisk-pedagogisk utdanning. Han har bred erfaring som lærer i fransk og har bodd i Norge i flere år. Guillaume kan, i tillegg til norsk, også engelsk.

Tysk

Sabine Wrase kommer fra Tyskland og har bodd i Norge i 10 år. Hun er utdannet i Språk og Litteratur ved Universitetet i Greifswald, Tyskland og tar Praktisk-pedagogisk utdanning ved Universitetet i Oslo. Sabine har en bred erfaring som tysklærerer både som morsmål og fremmedspråk og har jobbet ved mange forskjellige videregående skoler i Norge siden 2010.

Polsk

Natalia Ziolkowska kommer fra Poznań i Polen. Hun har en master i germanistikk, ved Adam Mickiewicz-Universitetet i Poznań, og det tilsvarende Praktisk Pedagogisk Utdanning ved det samme universitetet. I tillegg til det, har hun også en spesialisering for lærere i polsk som fremmedspråk. Natalia har en bred erfaring og har jobbet som poslklærer på forskjellige skoler, ikke minst Den polske skole ved Republikken Polens Ambassade, i Oslo. Hun har bodd i Norge siden 2016 og kan også norsk, tysk, engelsk og portugisisk.

Spansk

Patricia Segura kommer fra Spania og har en Master i lærerutdanning i spansk som fremmedspråk fra Universidad Internacional de La Rioja og en Bachelor i Øst-Asia-studier fra Universitat Autònoma de Barcelona. I tillegg til erfaring som spansklærer har hun en bred erfaring i det spanske språket og har jobbet som tolk og oversetter. Patricia kan, tillegg til norsk også engelsk, tysk og kinesisk..

Russisk

Oksana Nikolaeva kommer fra Russland. Hun har en Bachelor i Filologi fra St. Petesburg Staten Universitetet og er sertifisert lærer i russisk som fremmedspråk fra den samme instituisjonen. Hun har en bred erfaring og har jobbet som russisklærer siden 2007. Hun har bodd i Norge siden 2014 og kan, i tillegg til russisk også engelsk, norsk og fransk.

Japansk

Erika Kadowaki kommer fra Kyoto, Japan. Hun har en bachelor i lingvistikk og japansk språk og er utdannet japansklærer fra Aichi Universitetet i Japan. Erika har bred erfaring som japansklærer både som morsmål og fremmedspråk, og har jobbet i dette miljøet siden 2010. Hun har bodd i Norge siden 2016 og lærer seg norsk nå. I tillegg til engelsk kan Erika også finsk.

Tysk

Marcela Lubinsak er poslk-tysk og har begge språk som morsmål. Hun er bachelorgrad i lingvistikk med spesialisering i tysk-engelsk oversettelse, fra Universitet i Gdańsk, og en spesialisering i engelsk filologi. Marcela har jobbet som lærer og tolker siden 2012 og er en veldig engasjert kursleder. I tillegg til sine morsmål, kan Marcela også norsk, engelsk og fransk.

Engelsk

Andrea Zajicova kommer fra Slovakia. Hun er sertifisert i engelsk på C2 nivå (som tilsvarer morsmål). Hun er utdannet engelsklærer ved Statens Språkskole, Brno, i Tsjekkia. Hun har også en Master i engelsk språk, kultur og litteratur ved Masaryk Universitet, også i Tsjekkia. Andrea har en bred erfaring og har jobbet som engelsklærer siden 2007 og har undervist på universitetsnivå ved Universitetet Manuela Beltrán i Colombia. I tillegg til erfaring som engelsklærer har hun en bred erfaring i det engelske språk og har jobbet som tolk og oversetter. Andrea har bodd i Norge siden 2011 og kan, i tillegg til tsjekkisk og slovakisk også norsk og spansk.

Engelsk

Nikolina kommer fra Kroatia og er sertifisert i engelsk på C2 nivå (som tilsvarer morsmål). Hun er utdannet engelsklærer ved Universitetet i Zagreb. Hun har en Master i engelsk språk, kultur og litteratur ved det samme universitetet med fordypningsfag i pedagogikk. I tillegg til det, har hun også en bachelor og en master i russisk språk, kultur og literatur. Nikolina har en bred erfaring og har jobbet som engelsklærer siden 2012. Hun har bodd i Norge siden 2013 og kan, i tillegg til engelsk, også norsk, russisk og tysk.

 

Orgnr: 913166892 ⎮ Oslo Internasjonale Språkskole - 2018 ⎮ kontakt@sprakskole.no ⎮ T: +47 451 46 246

Oslo Internasjonale Språkskole har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2018 © Oslo Intenasjonale Språkskole