Skolen

Oslo Internasjonale Språkskole

Om Oslo Internasjonale Språkskole


Oslo Internasjonale Språkskole er en privat institutisjon etablert i 2014. Det som begynte som kun privatundervisning utvidet seg til en skole som tilbyr regelmessige språkkurs i både norsk, spansk, fransk, italiensk, tysk, portugisisk, engelsk, russisk, kinesisk, japansk, arabisk, polsk, serbo-kroatisk og nederlandsk i Oslo.


OIS er først og fremst et engasjert firma. Det vil si at vi er opptatt av å bidra så godt  vi kan til å forbedre verden. Derfor spanderer vi norskkurs til de som trenger det, vi bidrar  til Regnskogfondet,  alle våre konto er fra en etisk bank, og ikke minst deler vi overskudd med våre ansatte.


Vi er også opptatt av å dele litt av hvert språks kultur, slik at elevene føler at de hører til den nye verden som språket har åpnet dørene til. Vårt formål er å bidra til læringen av et nytt språk på en enkel og effektiv måte. 


Vi legger vekt på å skape et trivelig læringsmiljø der du får lære på en naturlig måte. Hos oss møter du et solid miljø av høyt kvalifisert personale, opptatt av å bringe til deg det beste som finnes når det gjelder å lære et språk. Språkkursene undervises av både kvalifiserte og erfarne lærere, som bruker de mest oppdaterte læremidler. OIS tilbyr kurs fra begynnernivå til videregående nivå.


Våre lærere har en relevant universitetsutdannelse, sammen med en bred erfaring som gjør dem i stand til å arbeide som kursleder hos oss. Lærerne følges opp og koordineres av vår pedagogisk ansvarlig. OIS   holder alle kursene på Kristelig Gymnasium, på Bislett. (Homansbakken 2 - 0352, Oslo).

Nyhetsbrev


Vennligst registrer deg dersom du vil motta informasjon fra OIS.

Du trenger bare oppgi e-post-adresse.

Gratis norskkurs


Har du lyst til å lære norsk men hadde ikke råd til det? Du kan søke studieplass her!

Kontakt


Oslo Internasjonale Språkskole

Skippergata 22, 0154 Oslo


+47 451 46 246

kontakt@sprakskole.no

www.sprakskole.no


Orgnr: 913166892   ⎮   Oslo Internasjonale Språkskole - 2019  ⎮   kontakt@sprakskole.no  ⎮ T: +47 451 46 246 

Oslo Internasjonale Språkskole har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2018 © Oslo Intenasjonale Språkskole