Om Oslo Internasjonale Språkskole

 

Privat institusjon med kurs i 10 språk

Oslo Internasjonale Språkskole (org.nr.: 913 166 892) er en privat institutisjon etablert i 2014. Det som begynte som kun privatundervisning utvidet seg til en skole som tilbyr regelmessige språkkurs i:

Vårt bidrag til samfunn og miljø

OIS er først og fremst et engasjert firma. Det vil si at vi er opptatt av å bidra så godt vi kan til å forbedre verden.

  • Vi bidrar til Regnskogfondet
  • Våre bankforbindesler er en etisk bank
  • Vi deler overskudd med våre ansatte.

Vi lærer ikke bare bort et språk

Vi er også opptatt av å dele litt av hvert språks kultur, slik at elevene føler at de hører til den nye verden som språket har åpnet dørene til. Vårt formål er å bidra til læringen av et nytt språk på en enkel og effektiv måte.

Et godt og positivt læringmiljø

Vi legger vekt på å skape et trivelig læringsmiljø der du får lære på en naturlig måte. Hos oss møter du et solid miljø av høyt kvalifisert personale, opptatt av å bringe til deg det beste som finnes når det gjelder å lære et språk. Språkkursene undervises av både kvalifiserte og erfarne lærere, som bruker de mest oppdaterte læremidler. OIS tilbyr kurs fra begynnernivå til videregående nivå.

Høyt faglig nivå

Våre lærere har en relevant universitetsutdannelse, sammen med en bred erfaring som gjør dem i stand til å arbeide som kursleder hos oss. Lærerne følges opp og koordineres av vår pedagogisk ansvarlig.

Undervisningslokaler

Alle våre kurs skjer nå via direkte videolink i grupper med lærere og elever hvor alle deltar på samme måte som i klasseromsundervisning.