Språklærere ved Oslo Internasjonale Språkskole

Spansklærer

Itziar Etxeberria kommer fra Spania og har en bachelorgrad i oversettelse og tolking fra Universidad del País Vasco, og en Master i Audiovisual Translation fra Universidad de Cádiz. Hun har en bred erfaring som spansklærer siden 2011 og har jobbet som tolk og oversetter. Itziar kan i tillegg til spansk også baskisk, engelsk, tysk og fransk.

Spanskkurs

Les mer om våre spanskkurs og påmelding

Portugisisklærer

Paula Mesquita kommer fra Portugal. Hun har en bachelorgrad i moderne språk og litteratur (portugisisk og engelsk), en master i American studies, og en doktorgrad i litteratur, alle fra Universitetet i Coimbra. Hun har jobbet som førstelektor ved Beira Interior Universitet, der hun i flere år styrte bachelor og mastergrader i portugisisk- og engelskstudier, og var også koordinator for lærarutdanning om portugisisk og engelsk i flere skolene i Covilhã, Portugal. Paula har jobbet som språklærer siden 1997 og er en veldig dyktig og engasjert lærer. Paula har bodd i Norge siden 2015 og kan, i tillegg til portugisisk også norsk, engelsk, spansk og fransk.

Portugisiskkurs

Les mer om våre portugisiskurs og påmelding

Engelsklærer

Andrea Zajicova kommer fra Slovakia. Hun er sertifisert i engelsk på C2 nivå (som tilsvarer morsmål). Hun er utdannet engelsklærer ved Statens Språkskole, Brno, i Tsjekkia. Hun har også en Master i engelsk språk, kultur og litteratur ved Masaryk Universitet, også i Tsjekkia. Andrea har en bred erfaring og har jobbet som engelsklærer siden 2007 og har undervist på universitetsnivå ved Universitetet Manuela Beltrán i Colombia. I tillegg til erfaring som engelsklærer har hun en bred erfaring i det engelske språk og har jobbet som tolk og oversetter. Andrea har bodd i Norge siden 2011 og kan, i tillegg til tsjekkisk og slovakisk også norsk og spansk.

Engelskkurs

Les mer om våre engelskkurs og påmelding

Russisklærer

Oksana Nikolaeva kommer fra Russland. Hun har en Bachelor i Filologi fra St. Petesburg Staten Universitetet og er sertifisert lærer i russisk som fremmedspråk fra den samme instituisjonen. Hun har en bred erfaring og har jobbet som russisklærer siden 2007. Hun har bodd i Norge siden 2014 og kan, i tillegg til russisk også engelsk, norsk og fransk

Russiskkurs

Les mer om våre russiskkurs og påmelding

Kinesisklærer

Jieqi Huang kommer fra Kina og har bodd i Norge siden 2013. Hun har en bachelor i kinesisk språk og litteratur ved Shenzhen Universitetet i Kina, og Praktisk Pedagogisk Utdannelse med i kinesisk språk fra UiO. Jieqi behersker både tradisjonelle og forenklede kinesiske skrifttegn. Hun har bred erfaring som kinesisklærer siden 2010. Jieqi kan, i tillegg til norsk, også engelsk.

Kinesiskkurs

Les mer om våre kinesiskkurs og påmelding

Japansklærer

Ieva Brezgyte kommer fra Litauen. Hun har en Bachelor i Japanology fra Universitetet i Vilnius. Hun har en bred erfaring og har jobbet som japansklærer siden 2012. Hun har bodd i Norge siden 2016 og kan, i tillegg til japansk også engelsk, spansk og litauisk.

Japanskkurs

Les mer om våre japanskkurs og påmelding

Arabisklærer

Reem Sultan kommer fra Syria. Hun har en BA i Arabisk språk ved Universitet i Damascus. Reem har bred erfaring som språklærer, og har jobbet i dette miljøet siden 2016. I tillegg til arabisk, snakker hun engelsk.

Arabiskkurs

Les mer om våre arabiskkkurs og påmelding

Polsklærer

Natalia Ziolkowska kommer fra Poznań i Polen. Hun har en master i germanistikk, ved Adam Mickiewicz-Universitetet i Poznań, og det tilsvarende Praktisk Pedagogisk Utdanning ved det samme universitetet. I tillegg til det, har hun også en spesialisering for lærere i polsk som fremmedspråk. Natalia har en bred erfaring og har jobbet som poslklærer på forskjellige skoler, ikke minst Den polske skole ved Republikken Polens Ambassade, i Oslo. Hun har bodd i Norge siden 2016 og kan også norsk, tysk, engelsk og portugisisk.

Polskkurs

Les mer om våre polskkurs og påmelding

Kroatisklærer

Nikolina kommer fra Kroatia og er sertifisert i engelsk på C2 nivå (som tilsvarer morsmål). Hun er utdannet engelsklærer ved Universitetet i Zagreb. Hun har en Master i engelsk språk, kultur og litteratur ved det samme universitetet med fordypningsfag i pedagogikk. I tillegg til det, har hun også en bachelor og en master i russisk språk, kultur og literatur. Nikolina har en bred erfaring og har jobbet som engelsklærer siden 2012. Hun har bodd i Norge siden 2013 og kan, i tillegg til engelsk, også norsk, russisk og tysk.

Kroastiskkurs

Les mer om våre serbo-kroatiskkurs og påmelding

Nederlansklærer

Barbara Thonnon kommer fra Belgia og har bodd i Norge siden 2018. Hun er lisensiert lærer fra Universitet i Gent (Belgia), og har jobbet som lærer siden 2005. I tillegg til nederlandsk snakker hun også engelsk.

Nederlandskkurs

Les mer om våre nederlandskkurs og påmelding