Språklærere ved Oslo Internasjonale Språkskole

Norsklærer

Ingrid Djukastein er en lærer som er veldig glad i både å undervise og å lære forskjellige språk. I tillegg til norsk, som er hennes morsmål, kan hun flytende engelsk og spansk og hun lærte portugisisk etter eget initiativ. Hun har en bachelorgrad i Interkulturell Forståelse ved Norsk lærerakademi i Bergen og spesialiserer seg i Norsk som andrespråk ved Universitet i Oslo. Ingrid er en erfaren norsklærer som har undervist norsk i 1,5 år i Instituto Sueco Argentino i Buenos Aires.

Norskkurs

Les mer om våre norskkurs og  på melding

Spansklærer

Itziar Etxeberria kommer fra Spania og har en bachelorgrad i oversettelse og tolking fra Universidad del País Vasco, og en Master i Audiovisual Translation fra Universidad de Cádiz. Hun har en bred erfaring som spansklærer siden 2011 og har jobbet som tolk og oversetter. Itziar kan i tillegg til spansk også baskisk, engelsk, tysk og fransk.

Spanskkurs

Les mer om våre spanskkurs og påmelding

Fransklærer

Guillaume Devalckeneer kommer fra Belgia. Han er utdannet lærer og har en Bachelor i lærerutdanning i fransk språk og fransk som andrespråk, fra Haute École Paul-Henri Spaak, Nivelles, Belgia, og en Master i fransk litteratur fra Universitetet i Oslo. I tillegg har han også Praktisk-pedagogisk utdanning. Han har bred erfaring som lærer i fransk og har bodd i Norge i flere år. Guillaume kan, i tillegg til norsk, også engelsk.

Franskkurs

Les mer om våre franskkurs og påmelding

Italiensklærer

Branka Blazevic er kroatisk-italiensk og har begge språk som morsmål. Hun har en bachelorgrad og en master i oversettelse og tolking ved Universitetet i Trieste, Italia, og en doktorgrad i lingvstikk fra Universitetet i Zagreb, Kroatia. Hun har en bred erfaring som italiensklærer siden 2000. Hun har blant annet jobbet som universitetslektor ved Høyskolen Polyteknik i Rjeka, Kroatia. Branka er også veldig glad i å lære andre språk og kan i tillegg norsk, engelsk, tysk og russisk.

Italienskkurs

Les mer om våre italienskkurs og påmelding

Tysklærer

Sabine Wrase kommer fra Tyskland og har bodd i Norge i 10 år. Hun er utdannet i Språk og Litteratur ved Universitetet i Greifswald, Tyskland og tar Praktisk-pedagogisk utdanning ved Universitetet i Oslo. Sabine har en bred erfaring som tysklærerer både som morsmål og fremmedspråk og har jobbet ved mange forskjellige videregående skoler i Norge siden 2010.

Tyskkurs

Les mer om våre tyskkurs og påmelding

Portugisisklærer

Paula Mesquita kommer fra Portugal. Hun har en bachelorgrad i moderne språk og litteratur (portugisisk og engelsk), en master i American studies, og en doktorgrad i litteratur, alle fra Universitetet i Coimbra. Hun har jobbet som førstelektor ved Beira Interior Universitet, der hun i flere år styrte bachelor og mastergrader i portugisisk- og engelskstudier, og var også koordinator for lærarutdanning om portugisisk og engelsk i flere skolene i Covilhã, Portugal. Paula har jobbet som språklærer siden 1997 og er en veldig dyktig og engasjert lærer. Paula har bodd i Norge siden 2015 og kan, i tillegg til portugisisk også norsk, engelsk, spansk og fransk.

Portugisiskkurs

Les mer om våre portugisiskurs og påmelding

Engelsklærer

Andrea Zajicova kommer fra Slovakia. Hun er sertifisert i engelsk på C2 nivå (som tilsvarer morsmål). Hun er utdannet engelsklærer ved Statens Språkskole, Brno, i Tsjekkia. Hun har også en Master i engelsk språk, kultur og litteratur ved Masaryk Universitet, også i Tsjekkia. Andrea har en bred erfaring og har jobbet som engelsklærer siden 2007 og har undervist på universitetsnivå ved Universitetet Manuela Beltrán i Colombia. I tillegg til erfaring som engelsklærer har hun en bred erfaring i det engelske språk og har jobbet som tolk og oversetter. Andrea har bodd i Norge siden 2011 og kan, i tillegg til tsjekkisk og slovakisk også norsk og spansk.

Engelskkurs

Les mer om våre engelskkurs og påmelding

Engelsklærer

Nikolina kommer fra Kroatia og er sertifisert i engelsk på C2 nivå (som tilsvarer morsmål). Hun er utdannet engelsklærer ved Universitetet i Zagreb. Hun har en Master i engelsk språk, kultur og litteratur ved det samme universitetet med fordypningsfag i pedagogikk. I tillegg til det, har hun også en bachelor og en master i russisk språk, kultur og literatur. Nikolina har en bred erfaring og har jobbet som engelsklærer siden 2012. Hun har bodd i Norge siden 2013 og kan, i tillegg til engelsk, også norsk, russisk og tysk.

Engelskkurs

Les mer om våre engelskkurs og påmelding

Russisklærer

Oksana Nikolaeva kommer fra Russland. Hun har en Bachelor i Filologi fra St. Petesburg Staten Universitetet og er sertifisert lærer i russisk som fremmedspråk fra den samme instituisjonen. Hun har en bred erfaring og har jobbet som russisklærer siden 2007. Hun har bodd i Norge siden 2014 og kan, i tillegg til russisk også engelsk, norsk og fransk

Russiskkurs

Les mer om våre russiskkurs og påmelding

Kinesisklærer

Jieqi Huang kommer fra Kina og har bodd i Norge siden 2013. Hun har en bachelor i kinesisk språk og litteratur ved Shenzhen Universitetet i Kina, og Praktisk Pedagogisk Utdannelse med i kinesisk språk fra UiO. Jieqi behersker både tradisjonelle og forenklede kinesiske skrifttegn. Hun har bred erfaring som kinesisklærer siden 2010. Jieqi kan, i tillegg til norsk, også engelsk.

Kinesiskkurs

Les mer om våre kinesiskkurs og påmelding

Japansklærer

Ieva Brezgyte kommer fra Litauen. Hun har en Bachelor i Japanology fra Universitetet i Vilnius. Hun har en bred erfaring og har jobbet som japansklærer siden 2012. Hun har bodd i Norge siden 2016 og kan, i tillegg til japansk også engelsk, spansk og litauisk.

Japanskkurs

Les mer om våre japanskkurs og påmelding

Arabisklærer

Reem Sultan kommer fra Syria. Hun har en BA i Arabisk språk ved Universitet i Damascus. Reem har bred erfaring som språklærer, og har jobbet i dette miljøet siden 2016. I tillegg til arabisk, snakker hun engelsk.

Arabiskkurs

Les mer om våre arabiskkkurs og påmelding

Polsklærer

Natalia Ziolkowska kommer fra Poznań i Polen. Hun har en master i germanistikk, ved Adam Mickiewicz-Universitetet i Poznań, og det tilsvarende Praktisk Pedagogisk Utdanning ved det samme universitetet. I tillegg til det, har hun også en spesialisering for lærere i polsk som fremmedspråk. Natalia har en bred erfaring og har jobbet som poslklærer på forskjellige skoler, ikke minst Den polske skole ved Republikken Polens Ambassade, i Oslo. Hun har bodd i Norge siden 2016 og kan også norsk, tysk, engelsk og portugisisk.

Polskkurs

Les mer om våre polskkurs og påmelding

Serbokroatisklærer

Nikolina kommer fra Kroatia og er sertifisert i engelsk på C2 nivå (som tilsvarer morsmål). Hun er utdannet engelsklærer ved Universitetet i Zagreb. Hun har en Master i engelsk språk, kultur og litteratur ved det samme universitetet med fordypningsfag i pedagogikk. I tillegg til det, har hun også en bachelor og en master i russisk språk, kultur og literatur. Nikolina har en bred erfaring og har jobbet som engelsklærer siden 2012. Hun har bodd i Norge siden 2013 og kan, i tillegg til engelsk, også norsk, russisk og tysk.

Serbo-kroastiskkurs

Les mer om våre serbo-kroatiskkurs og påmelding

Nederlansklærer

Barbara Thonnon kommer fra Belgia og har bodd i Norge siden 2018. Hun er lisensiert lærer fra Universitet i Gent (Belgia), og har jobbet som lærer siden 2005. I tillegg til nederlandsk snakker hun også engelsk.

Nederlandskkurs

Les mer om våre nederlandskkurs og påmelding