Arabisk

Oslo Internasjonale Språkskole

Norwegian

Arabisk

Ønsker du å lære arabisk? Vi har det riktige kurset for deg!

Visste du at arabisk er det femte mest talte språk i dag? Snakker du arabisk kan du kommunisere med over 300 millioner personer over hele verden. Det er offisielt språk i 20 land. Ved å kunne arabisk får du også forståelse av den nest største religionen i verden, Islam. Det er en høy etterspørsel og lavt tilbud av arabisk-talende arbeidere i den vestlige verden. Arabiskkunnskaper vil gi deg store fortrinn og nye muligheter i arbeidslivet. Kulturelt sett har araberne gitt betydelige bidrag til litteratur, matematikk, navigasjon, astrologi og arkitektur. Ved å kunne arabisk har du tilgang til denne enorme mengden kunnskap på originalspråket .

 

Våre lærere har arabisk som morsmål, og en relevant universitetsutdannelse, sammen med en bred erfaring som setter dem i stand til å arbeide som kursleder hos oss. Lærerne følges opp og koordineres av vår pedagogisk ansvarlig.

 

Hos oss trener du alle de kommunikative ferdighetene, dvs. du blir bedre når det gjelder å lytte, å snakke, å lese og å skrive. Kursene våre fokuserer på den praktiske bruken av språket, som å ha grammatiske strukturer som hjelpemiddel. Vårt mål er å hjelpe deg å bygge en solid kunnskap, slik at du kan uttrykke deg trygt og selvstendig i forskjellige situasjoner

 

Våre kurs møtes én gang i uken, og varer i 7 uker. Hvert kurs inneholder 21 undervisningstimer à 45 min. Gruppene har mellom 6 - 15 elever. Det gir læreren mulighet til å fokusere på hver enkelt elev. OIS holder alle kursene på Kristelig Gymnasium, på Bislett. (Homansbakken 2 - 0352, Oslo).

Kommende kurs

Ons - 31/10

17:15 - 20:00

Kr 3300

Man - 29/10

17:15 - 20:00

Kr 3300

Hvordan å melde seg på

  1. Fyll ut påmeldingsskjemaet
  2. Trykk på send
  3. Vent på bekreftelse på eposten

Det tas forbehold om

 

  1. Endringer i kursbeskrivelsen
  2. At kurset får tilstrekkelig antall deltakere.
  3. Ledig plass på kurset.

Nyhetsbrev

 

Vennligst registrer deg dersom du vil motta informasjon fra OIS.

Du trenger bare oppgi e-post-adresse.

Spørsmål?

Dersom du har noen spørsmål ta kontakt med oss på

kontakt@sprakskole.no

så skal vi hjelpe deg.

 

 

Orgnr: 913166892 ⎮ Oslo Internasjonale Språkskole - 2018 ⎮ kontakt@sprakskole.no ⎮ T: +47 451 46 246

Oslo Internasjonale Språkskole har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2018 © Oslo Intenasjonale Språkskole