Kinesisk

Oslo Internasjonale Språkskole

Norwegian

Kinesisk

Ønsker du å lære kinesisk? Vi har det riktige kurset for deg!

Visste du at kinesisk er det aller mest brukte språk i verden? Den kinesiske kulturen har en over 5000 år lang historie, og er i dag verdens mest folkerike land med over 1,28 milliarder mennesker. Det vil si at ca 1/5 av verdens befolkning snakker kinseisk (mandarin). Og hvis du tenker at kinesisk er et vanskelig språk å lære, er det godt å vite at det ikke er sant! Til tross for et alfabetisk system som er annerledes fra det latinske, har det kinesiske språket ingen kasus eller grammatisk kjønn, og har et veldig enkelt tidssystem sammen med en ganske lett grammatisk struktur. Kina er i dag rangert som den andre største økonomien i verden. Men det finnes ikke mange ikke-kinesere som kan kinesisk. Det gjør at du som kinesisktalende vil være ekstremt attraktiv for det internasjonale arbeidsmarkedet.

 

Våre lærere har kinesisk som morsmål, og en relevant universitetsutdannelse, sammen med en bred erfaring som setter dem i stand til å arbeide som kursleder hos oss. Lærerne følges opp og koordineres av vår pedagogisk ansvarlig.

 

Hos oss trener du alle de kommunikative ferdighetene, dvs. du blir bedre når det gjelder å lytte, å snakke, å lese og å skrive. Kursene våre fokuserer på den praktiske bruken av språket, som å ha grammatiske strukturer som hjelpemiddel. Vårt mål er å hjelpe deg å bygge en solid kunnskap, slik at du kan uttrykke deg trygt og selvstendig i forskjellige situasjoner

 

Våre kurs møtes én gang i uken, og varer i 7 uker. Hvert kurs inneholder 21 undervisningstimer à 45 min. Gruppene har mellom 6 - 15 elever. Det gir læreren mulighet til å fokusere på hver enkelt elev. OIS holder alle kursene på Kristelig Gymnasium, på Bislett. (Homansbakken 2 - 0352, Oslo).

Kommende kurs

Man - 29/10

17:15-20:00

Kr 3300

 

Hvordan å melde seg på

  1. Fyll ut påmeldingsskjemaet
  2. Trykk på send
  3. Vent på bekreftelse på eposten

Det tas forbehold om

 

  1. Endringer i kursbeskrivelsen
  2. At kurset får tilstrekkelig antall deltakere.
  3. Ledig plass på kurset.

Nyhetsbrev

 

Vennligst registrer deg dersom du vil motta informasjon fra OIS.

Du trenger bare oppgi e-post-adresse.

Spørsmål?

Dersom du har noen spørsmål ta kontakt med oss på

kontakt@sprakskole.no

så skal vi hjelpe deg.

 

 

Orgnr: 913166892 ⎮ Oslo Internasjonale Språkskole - 2018 ⎮ kontakt@sprakskole.no ⎮ T: +47 451 46 246

Oslo Internasjonale Språkskole har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2018 © Oslo Intenasjonale Språkskole