Russisk

Oslo Internasjonale Språkskole

Norwegian

Russisk

Ønsker du å lære russisk? Vi har det riktige kurset for deg!

Visste du at russisk er det mest brukte slaviske språket i verden, og det sjette mest talte språk i antall brukere totalt? Snakker du russisk kan du kommunisere med over 260 millioner personer over hele verden. Det er det offisielle språket i mange land i den tidligere Sovjetunionen. Blant internasjonale publikasjoner som for eksempel bøker, akademiske journaler, magasiner og lignende, kan man finne nesten alt i russisk oversettelse eller med russisk som originalspråk. Ikke minst, hvis du kan russisk kan du lese noen av verdenslitteraturens største mesterverk på originalspråket. Når det gjelder arbeidslivet er det i dag en stor mangel på arbeidere som kan russisk. Å kunne snakke og forstå russisk er nyttig både i arbeidslivet og i dagliglivet. På jobb eller på reise, russisk vil åpne nye muligheter for deg.

 

Våre lærere har russisk som morsmål og en relevant universitetsutdannelse, sammen med en bred erfaring som setter dem i stand til å arbeide som kursleder hos oss. Lærerne følges opp og koordineres av vår pedagogisk ansvarlig.

 

Hos oss trener du alle de kommunikative ferdighetene, dvs. du blir bedre når det gjelder å lytte, å snakke, å lese og å skrive. Kursene våre fokuserer på den praktiske bruken av språket, som å ha grammatiske strukturer som hjelpemiddel. Vårt mål er å hjelpe deg å bygge en solid kunnskap, slik at du kan uttrykke deg trygt og selvstendig i forskjellige situasjoner

 

Våre kurs møtes én gang i uken, og varer i 7 uker. Hvert kurs inneholder 21 undervisningstimer à 45 min. Gruppene har mellom 6 - 15 elever. Det gir læreren mulighet til å fokusere på hver enkelt elev. OIS holder alle kursene på Kristelig Gymnasium, på Bislett. (Homansbakken 2 - 0352, Oslo).

 

NB: Kurset i russisk tilbys kun en gang i året, i vårsemesteret. Påmeldingen åpnes kun to måneder før kursstart. Elevene som deltar på dette kurset vil, med forbehold om tilstrekkelig antall deltakere, få muligheten til å fortsette med de påfølgende kursene slik at de kan følge en sekvens og fortsette med opplæringsprogrammet. Vennligst ta kontakt med oss, hvis du har noen spørsmål. Vi hjelper deg med glede!

Kommende kurs

'И что мне за дело до его отца и сестры: я люблю его одного, его, его, с этим лицом и глазами, с его улыбкой, мужской и вместе детской… Нет, лучше не думать о нем, не думать, забыть, совсем забыть на это время. Я не вынесу этого ожидания, я сейчас зарыдаю.'

— Наташа (Том II, Часть V, Глава VIII)

 

' Толстого '

(Война и мир)

Hvordan å melde seg på

  1. Fyll ut påmeldingsskjemaet
  2. Trykk på send
  3. Vent på bekreftelse på eposten

Det tas forbehold om

 

  1. Endringer i kursbeskrivelsen
  2. At kurset får tilstrekkelig antall deltakere.
  3. Ledig plass på kurset.

Spørsmål?

Dersom du har noen spørsmål ta kontakt med oss på

kontakt@sprakskole.no

så skal vi hjelpe deg.

 

 

Orgnr: 913166892 ⎮ Oslo Internasjonale Språkskole - 2018 ⎮ kontakt@sprakskole.no ⎮ T: +47 451 46 246

Oslo Internasjonale Språkskole har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2018 © Oslo Intenasjonale Språkskole