Tysk

Oslo Internasjonale Språkskole

Tysk

Ønsker du å lære tysk? Vi har det riktige kurs for deg! Tyskkurs fra nivå A1 til B2. Ta en nivåtest og finn ditt tyskkurs!

Visste du at tysk er den tredje største bidragsyter til både forskning og utvikling verdenrundt? Uansett hvilken plan du har for fremtiden, å kunne tysk kommer sikkert til å øke dine muligheter. Tysk er Goethe, Kafka, Mozart, Bach og Beethovens språk. Men det står ikke bare i fortiden, for i dag er det tysk det femte språket i nye publiserte bøker.

 

Våre lærere har tysk som morsmål, og en relevant universitetsutdannelse, sammen med en bred erfaring som setter dem i stand til å arbeide som kursleder hos oss. Lærerne følges opp og koordineres av vår pedagogisk ansvarlig.

 

Hos oss trener du alle de kommunikative ferdighetene, dvs. du blir bedre når det gjelder å lytte, å snakke, å lese og å skrive. Kursene våre fokuserer på den praktiske bruken av språket, som å ha grammatiske strukturer som hjelpemiddel. Vårt mål er å hjelpe deg å bygge en solid kunnskap, slik at du kan uttrykke deg trygt og selvstendig i forskjellige situasjoner

 

OIS tilbyr en serie med 4 nivåer fordelt på en totalt av 12 trinn (A1.1 til B2.3). Hvert nivå består av tre deler hver av dem inneholder 21 undervisningstimer à 45 min. Gruppene har mellom 6 - 15 elever. Det gir læreren mulighet til å fokusere på hver enkelt elev. OIS holder alle kursene på Kristelig Gymnasium, på Bislett. (Homansbakken 2 - 0352, Oslo).

Kommende kurs

Tirs - 02/04

17:15-20:00

Kr 3300

 

 

'An einem kalten Tag entwickelt eine Gruppe Stachelschweine ein allen gemeines Wärmebedürfnis. Um es zu befriedigen, suchen sie die gegenseitige Nähe. Doch je näher sie aneinanderrücken, desto stärker schmerzen die Stacheln der Nachbarn. Da aber das Auseinanderrücken wieder mit Frieren verbunden ist, verändern sie ihren Abstand, bis sie die erträglichste Entfernung gefunden haben.'

 

Arthur Schopenhauer

(Die Stachelschweine)

Hvordan å melde seg på

  1. Fyll ut påmeldingsskjemaet
  2. Trykk på send
  3. Vent på bekreftelse på eposten

Spørsmål?

Dersom du har noen spørsmål ta kontakt med oss på

kontakt@sprakskole.no

så skal vi hjelpe deg.

 

 

Orgnr: 913166892 ⎮ Oslo Internasjonale Språkskole - 2019 ⎮ kontakt@sprakskole.no ⎮ T: +47 451 46 246

Oslo Internasjonale Språkskole har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2018 © Oslo Intenasjonale Språkskole