Kurs i arabisk med fjernundervisning

Lær arabisk! Vi har arabiske språkkurs på flere nivåer for deg som vil lære arabisk via fjernundervising og nettstudier.
Ta kontakt for kurs i arabisk for organisasjoner, grupper og bedrifter

Kommende kurs i arabisk via fjernundervisning

Språkkurs i arabisk som er satt for neste kursstart august 2020

Vi har flere kurs i arabisk, og du må gjerne melde din interesse så vi vet bedre hvilke språkkurs i arabisk vi skal prioritere til kursrunder senere i 2020.

Finn svar på det aller meste rundt våre språkkurs i arabisk

Hvilke nivå skal du velge?

Gjennomføring av kursene

Pedagogikk og oppfølging

Våre språklærere

Transport og parkering

Priser og påmelding

Språk og kultur

Vilkår og betaling

Arabiskundervisning skjer på ulike nivåer – hvor skal du starte?

 • OIS tilbyr arabiskkurs på flere nivåer og følger DFERS (Det Felles Europeiske Rammeverket for Språk)
 • Hvert nivå inneholder flere deler (se diagrammene under) og hver del utgjør et enkelt kurs
 • Kursene går over 5 uker, èn kveld i uken (3t) – totalt 15 undervisningstimerà 45 min

A1 Nybegynner arabisk

Arabiskkurs A1 Nybegynner er egnet for deg som aldri har lært arabisk før. Vi vil ta oss tid til at kursdeltakerne skal kunne bli vant til språket, og dets uttale. Her vil du lære arabisk fra grunnen av.

A2 Litt øvet arabisk

Du kan starte på arabiskkurs A2 (litt øvet) etter å ha fullført arabiskkurs A1 (nybegynner) hos oss, eller om du har noe basiskunnskap i arabisk fra før. I dette kurset vil du styrke og utvikle de grunnleggende kunnskapene du har fra før.

B1 Mellomnivå arabisk

Du har tilegnet deg grunnleggende arabiskkunnskaper. Nå ønsker du å beherske vanlige, dagligdagse situasjoner. Du forstår allerede en del arabisk, men pga. begrensede grammatikkunnskaper er det vanskelig for deg å utrykke deg klart og forståelig. I dette kurset vil du fylle hullene i dine kunnskaper for å kunne snakke mer flytende og uanstrengt.

B2 Høyere Mellomnivå arabisk

Du kan uttrykke deg korrekt på arabisk og håndterer de fleste dagligdagse situasjoner. Nå ønsker du å kunne uttrykke dine meninger om temaer som interesserer deg. Dette kurset skal hjelpe deg å utvikle dine evner!

C1 og C2 Avanserte nivåer av arabisk

Vi tilbyr ingen kurs på C-nivåene. Disse tilsvarer tilnærmet morsmålsnivå, og du kommer mest sannsynlig kun til å finne dem i arabisktalende land.

Gjennomføring av språkkurs i arabisk

Den pedagogiske tilnærmingen som brukes heter ‘Communicative Approach’. Hos oss trener du alle de kommunikative ferdighetene, dvs. du blir bedre når det gjelder å lytte, å snakke, å lese og å skrive. Araibskkursene våre fokuserer på den praktiske bruken av språket, og har grammatiske strukturer som hjelpemiddel. Vårt mål er å hjelpe deg å bygge en solid kunnskap, slik at du kan uttrykke deg trygt og selvstendig på arabisk i forskjellige situasjoner.

Pedagogisk oppfølging i våre arabiskkurs

Alle kursene hos OIS følges opp og koordineres av vår pedagogisk veileder. De følger ett pensum som er planlagt før kursene tilbys, slik at lærerne har oversikt over det som må dekkes på et visst nivå, og ikke minst det som vil følge. Boken som brukes er organisert på en didaktisk måte, slik at elevene klarer å forstå de nye emnene på en enkel måte. Den har den arabiske verden og kultur som bakgrunn. På denne måten lærer du både arabisk språkstruktur, vokabular og kultur. Gruppene har mellom 6 – 15 elever. Det gir læreren mulighet til å fokusere på hver enkelt elev. elev.

Våre arabisklærere

Våre lærere har arabisk som morsmål eller kompetanse på morsmålsnivå. Alle lærerne har relevant universitetsutdannelse, sammen med en bred erfaring som setter dem i stand til å arbeide som kursleder hos oss. Lærerne følges opp og koordineres av vår pedagogisk ansvarlig.

Om virtuelt klasserom

Fjernundervisning med lærer i et virtuelt klasserom. Du ser og kan snakke med læreren og klassen. Læreren kan vise “tavle”, dokumenter og video på skjermen. Det brukes Zoom, som fungerer på PC/MAC/Tablet/Mobil, på alle utbredte operativsystemer og nettlesere og krever ikke spesielle forkunnskaper.

Priser og påmelding til våre arabiskkurs

Priser:

Våre arabiskkurs koster 2500- pr. kursdel som går over 5 kvelder, med 3 undervisningstimer (45min/t) per kveld, totalt 15 timer.

Påmelding:

 1. Klikk på kurset (ikoner) du vil melde deg på og legg produktet i din handlekurv.
  2. Fyll ut informasjonen i skjemaet som kommer før du betaler
  3. Deretter vil du kunne betale med kort. Beløpet vil bli reservert inntil kurset bekreftes.

Arabisk språk og kultur

Visste du at arabisk er det femte mest talte språk i verden i dag? Snakker du arabisk kan du kommunisere med over 300 millioner personer over hele verden. Det er offisielt språk i 20 land. Ved å kunne arabisk får du også forståelse av den nest største religionen i verden, Islam. Det er en høy etterspørsel og lavt tilbud av arabisk-talende arbeidere i den vestlige verden. Arabiskkunnskaper vil gi deg store fortrinn og nye muligheter i arbeidslivet. Kulturelt sett har araberne gitt betydelige bidrag til litteratur, matematikk, navigasjon, astrologi og arkitektur. Ved å kunne arabisk har du tilgang til denne enorme mengden kunnskap på originalspråket .

 

Vilkår og betaling

Betaling:

 • Du kan betale med ditt debet- eller kredittkort fra VISA eller MasterCard
 • Beløpet for arabiskkurset vil bli reservert, men ikke trukket før kurset er bekreftet

Kontraktsbetingelser:

 • Påmeldingen er bindende fra det tidspunkt du melder deg på
 • Du får 14 dagers angrerett fra bestillingsdato i følge angrerettloven
  • Av hensyn til de andre kursdeltakere bes det om at en eventuelt avbestilling skjer før kursbekreftelsen
 • Du kan bytte nivå etter første kurskveld om du føler at det ikke passer

(vennligst les vilkårene)

Kommende arabiskkurs

Dette er språkkursene i arabisk som er satt opp for neste kursstart: