Engelskkurs med klasseromsundervisning via video over nett

Ønsker du å lære engelsk? Vi har det riktige engelskkurset for deg! Vi tilbyr for tiden språkkurs i engelsk via fjernundervisning på forskjellige nivåer.

Kommende engelskkurs i 2020

Kurs i engelsk som er satt opp neste kursstart i august 2020.

Engelskkurs A1 Nybegynner er egnet for deg som aldri har lært engelsk før. Vi vil ta oss tid til at kursdeltakerne skal kunne bli vant til språket, og dets uttale. Her vil du lære engelsk fra grunnen av.

Vi har flere engelske språkkurs for deg som vil lære engelsk, og du må gjerne melde din interesse så vi vet bedre hvilke kurs vi skal sette opp i vår undervisning i engelsk for kommende språkkurs fremover.

 

“Læreren gjorde dette engelskkurset spesiellt bra 🙂 Så happy for at jeg har gjort dette og vurderer januarkurset!”

Engelskelev, Engelskkurs A2

“Vil rose engelsklæreren! Fantastisk flink til å lære bort engelsk og får hver enkelt til å føle seg sikker i en utrygg situasjon.

Engelskelev, Engelskkurs A2

“Engelsklæreren er en inspirator og har virkelig en passion for å undervise – en sann fryd å være elev hos henne.”

Engelskelev, Engelskkurs B1

Finn svar på det aller meste rundt våre språkkurs i engelsk

Hvilke nivå skal du velge?

Gjennomføring av kursene

Pedagogikk og oppfølging

Våre språklærere

Transport og parkering

Priser og påmelding

Språk og kultur

Vilkår og betaling

Engelskundervisning skjer på ulike nivåer – hvor skal du starte?

 • OIS tilbyr engelskkurs på flere nivåer og følger DFERS (Det Felles Europeiske Rammeverket for Språk)
 • Hvert nivå inneholder flere deler (se diagrammene under) og hver del utgjør et enkelt kurs
 • Kursene går over 5 uker, èn kveld i uken (3t) – totalt 15 undervisningstimerà 45 min

A1 Nybegynner engelsk

Engelskkurs A1 Nybegynner er egnet for deg som aldri har lært engelsk før. Vi vil ta oss tid til at kursdeltakerne skal kunne bli vant til språket, og dets uttale. Her vil du lære engelsk fra grunnen av.

A2 Litt øvet engelsk

Du kan starte på engelskkurs A2 (litt øvet) etter å ha fullført engelskkurs A1 (nybegynner) hos oss, eller om du har noe basiskunnskap i engelsk fra før. I dette kurset vil du styrke og utvikle de grunnleggende kunnskapene du har fra før.

B1 Mellomnivå engelsk

Du har tilegnet deg grunnleggende engelskkunnskaper. Nå ønsker du å beherske vanlige, dagligdagse situasjoner. Du forstår allerede en del engelsk, men pga. begrensede grammatikkunnskaper er det vanskelig for deg å utrykke deg klart og forståelig. I dette kurset vil du fylle hullene i dine kunnskaper for å kunne snakke mer flytende og uanstrengt.

B2 Høyere Mellomnivå engelsk

Du kan uttrykke deg korrekt på engelsk og håndterer de fleste dagligdagse situasjoner. Nå ønsker du å kunne uttrykke dine meninger om temaer som interesserer deg. Dette kurset skal hjelpe deg å utvikle dine evner!

C1 og C2 Avanserte nivåer av engelsk

Vi tilbyr ingen kurs på C-nivåene. Disse tilsvarer tilnærmet morsmålsnivå, og du kommer mest sannsynlig kun til å finne dem i engelsktalende land.

Gjennomføring av språkkurs i engelsk

Den pedagogiske tilnærmingen som brukes heter ‘Communicative Approach’. Hos oss trener du alle de kommunikative ferdighetene, dvs. du blir bedre når det gjelder å lytte, å snakke, å lese og å skrive. Engelskkursene våre fokuserer på den praktiske bruken av språket, og har grammatiske strukturer som hjelpemiddel. Vårt mål er å hjelpe deg å bygge en solid kunnskap, slik at du kan uttrykke deg trygt og selvstendig på engelsk i forskjellige situasjoner.

Pedagogisk oppfølging i våre engelskkurs

Alle kursene hos OIS følges opp og koordineres av vår pedagogisk veileder. De følger ett pensum som er planlagt før kursene tilbys, slik at lærerne har oversikt over det som må dekkes på et visst nivå, og ikke minst det som vil følge. Boken som brukes er organisert på en didaktisk måte, slik at elevene klarer å forstå de nye emnene på en enkel måte. Den har den engelske verden og kultur som bakgrunn. På denne måten lærer du både engelsk språkstruktur, vokabular og kultur. Gruppene har mellom 6 – 15 elever. Det gir læreren mulighet til å fokusere på hver enkelt elev. elev.

Våre engelsklærere

Våre lærere har engelsk som morsmål eller kompetanse på morsmålsnivå. Alle lærerne har relevant universitetsutdannelse, sammen med en bred erfaring som setter dem i stand til å arbeide som kursleder hos oss. Lærerne følges opp og koordineres av vår pedagogisk ansvarlig.

Om virtuelt klasserom

Fjernundervisning med lærer i et virtuelt klasserom. Du ser og kan snakke med læreren og klassen. Læreren kan vise “tavle”, dokumenter og video på skjermen. Det brukes Zoom, som fungerer på PC/MAC/Tablet/Mobil, på alle utbredte operativsystemer og nettlesere og krever ikke spesielle forkunnskaper.

Priser og påmelding til våre engelskkurs

Priser:

Våre engelskkurs koster 2500,- pr. kursdel som går over 5 kvelder, med 3 undervisningstimer (45min/t) per kveld, totalt 15 timer.

Påmelding:

 1. Klikk på kurset (ikoner) du vil melde deg på og legg produktet i din handlekurv.
  2. Fyll ut informasjonen i skjemaet som kommer før du betaler
  3. Deretter vil du kunne betale med kort. Beløpet vil bli reservert inntil kurset bekreftes.

Engelsk språk og kultur

Visste du at over en milliard mennesker snakker engelsk? Det er et lingua franca, d.v.s. et verdensspråk. I dag er det ikke nok å klare å kommunisere på engelsk, man må mestre det, for å være i i stand til å konkurrere i arbeidsmarkedet.

 

Vilkår og betaling

Betaling:

 • Du kan betale med ditt debet- eller kredittkort fra VISA eller MasterCard
 • Beløpet for engelskkurset vil bli reservert, men ikke trukket før kurset er bekreftet

Kontraktsbetingelser:

 • Påmeldingen er bindende fra det tidspunkt du melder deg på
  • Du kan bytte nivå etter første kurskveld om du føler at det ikke passer

  (vennligst les vilkårene)

  Kommende engelskkurs

  Dette er språkkursene i engelsk som er satt opp for neste kursstart: