Italiensk språkkurs

Vi tilbyr for tiden ingen kurs i Italiensk

Finn svar på det aller meste rundt italienske språkkurs

Hvilke nivå skal du velge?

Gjennomføring av kursene

Pedagogikk og oppfølging

Våre språklærere

Transport og parkering

Priser og påmelding

Språk og kultur

Vilkår og betaling

Italienskundervisning skjer på ulike nivåer – hvor skal du starte?

 • OIS tilbyr italienskkurs på flere nivåer og følger DFERS (Det Felles Europeiske Rammeverket for Språk)
 • Hvert nivå inneholder flere deler (se diagrammene under) og hver del utgjør et enkelt kurs
 • Kursene går over 7 uker, èn kveld i uken (3t) – totalt 21 undervisningstimerà 45 min

A1 Nybegynner italiensk

Italienskkurs A1 Nybegynner er egnet for deg som aldri har lært italiensk før. Vi vil ta oss tid til at kursdeltakerne skal kunne bli vant til språket, og dets uttale. Her vil du lære italiensk fra grunnen av.

A2 Litt øvet italiensk

Du kan starte på italienskkurs A2 (litt øvet) etter å ha fullført italienskkurs A1 (nybegynner) hos oss, eller om du har noe basiskunnskap i italiensk fra før. I dette kurset vil du styrke og utvikle de grunnleggende kunnskapene du har fra før.

B1 Mellomnivå italiensk

Du har tilegnet deg grunnleggende italienskkunnskaper. Nå ønsker du å beherske vanlige, dagligdagse situasjoner. Du forstår allerede en del italiensk, men pga. begrensede grammatikkunnskaper er det vanskelig for deg å utrykke deg klart og forståelig. I dette kurset vil du fylle hullene i dine kunnskaper for å kunne snakke mer flytende og uanstrengt.

B2 Høyere Mellomnivå italiensk

Du kan uttrykke deg korrekt på italiensk og håndterer de fleste dagligdagse situasjoner. Nå ønsker du å kunne uttrykke dine meninger om temaer som interesserer deg. Dette kurset skal hjelpe deg å utvikle dine evner!

C1 og C2 Avanserte nivåer av italiensk

Vi tilbyr ingen kurs på C-nivåene. Disse tilsvarer tilnærmet morsmålsnivå, og du kommer mest sannsynlig kun til å finne dem i italiensktalende land.

Gjennomføring av språkkurs i italiensk

Den pedagogiske tilnærmingen som brukes heter ‘Communicative Approach’. Hos oss trener du alle de kommunikative ferdighetene, dvs. du blir bedre når det gjelder å lytte, å snakke, å lese og å skrive. Italienskkursene våre fokuserer på den praktiske bruken av språket, og har grammatiske strukturer som hjelpemiddel. Vårt mål er å hjelpe deg å bygge en solid kunnskap, slik at du kan uttrykke deg trygt og selvstendig på italiensk i forskjellige situasjoner.

Pedagogisk oppfølging i våre italienskkurs

Alle kursene hos OIS følges opp og koordineres av vår pedagogisk veileder. De følger ett pensum som er planlagt før kursene tilbys, slik at lærerne har oversikt over det som må dekkes på et visst nivå, og ikke minst det som vil følge. Boken som brukes er organisert på en didaktisk måte, slik at elevene klarer å forstå de nye emnene på en enkel måte. Den har den italienske verden og kultur som bakgrunn. På denne måten lærer du både italiensk språkstruktur, vokabular og kultur. Gruppene har mellom 6 – 15 elever. Det gir læreren mulighet til å fokusere på hver enkelt elev. elev.

Våre italiensklærere

Våre lærere har italiensk som morsmål eller kompetanse på morsmålsnivå. Alle lærerne har relevant universitetsutdannelse, sammen med en bred erfaring som setter dem i stand til å arbeide som kursleder hos oss. Lærerne følges opp og koordineres av vår pedagogisk ansvarlig.

Adresser, transport og parkering

Italienskkusene holdes på Kristelig Gymnasium (Homansbakken 02 – 0352, Oslo). Det er mange ulike reisealternativer for å komme til skolen:

T-bane:
Alle linje til Majorstuen. Det tar ca. 10 min å går fra plattformen til skolen, via Bogstadveien.

Trikk:
Trikk nr. 17. eller 18. (Dalbergstien) , 11. (Homansbyen).

Buss:
Buss nr. 21 (Homansbyen).

Bil:
Det finnes et parkeringshus i Bogstadveien, ca. 3 min å gå fra skolen.

Kart og flere detaljer

Priser og påmelding til våre Italienskkurs

Priser:

Våre italienskkurs koster 3300,- pr. kursdel som går over 7 kvelder, med 3 undervisningstimer (45min/t) per kveld, totalt 21 timer.

 

Påmelding:

 1. Klikk på kurset (ikoner) du vil melde deg på og legg produktet i din handlekurv.
  2. Fyll ut informasjonen i skjemaet som kommer før du betaler
  3. Deretter vil du kunne betale med kort. Beløpet vil bli reservert inntil kurset bekreftes.

Italiensk språk og kultur

Visste du at italiensk snakkes av om lag 65 millioner mennesker? Å lære italiensk er en perfekt måte å utvide sin kulturelle og profesjonelle horisont. Italiensk er kunsten og kulturens språk. Gjennom dette vakre språket vil man kunne åpne døren til en rik verden av opplevelser innen litteratur, opera, teater og film. I tillegg til dette, kan det nevnes at Italia er et av de viktigste industriland i verden. Blant annet er 6 av de 100 største firma i verden Italienske, med avdelinger i alle verdensdeler.

 

Vilkår og betaling

Betaling:

 • Du kan betale med ditt debet- eller kredittkort fra VISA eller MasterCard
 • Beløpet for italienskkurset vil bli reservert, men ikke trukket før kurset er bekreftet

Kontraktsbetingelser:

 • Påmeldingen er bindende fra det tidspunkt du melder deg på
 • Du kan bytte nivå etter første kurskveld om du føler at det ikke passer

(vennligst les vilkårene)

Kommende italienskkurs

Dette er språkkursene i italiensk som er satt opp for neste kursstart: