Kurs i japansk med klasseromsundervisning via video over nett

Lær japansk! Vi har japanske språkkurs på flere nivåer for deg som vil lære japansk via fjernundervising og nettstudier.
Ta kontakt for kurs i japansk for grupper, organisasjoner og bedrifter

Kommende kurs i japansk med virtuelle klasserom via video og nett

Språkkurs i japansk i som er satt opp for neste kursstart i august 2020.

“Læreren i japansk er flink og hyggelig. Undervisning hadde nok fagstoff, og læreren kom også med interessante opplysninger i tillegg til leksjonen. Hun er også flink til å tilpasse nivå og krav til de enkelte elevenes ønsker forutsetninger.

Elev i japansk, Japanskkurs A1

“Svært fornøyd. På alle måter en særdeles god lærer fra japan!

Elev i japansk, Japanskkurs A1

“The japanese teacher did an excellent job to guide me who had zero-knowledge in Japanese Language. I now know how to continue and possibly level up my Japanese skill on my own.

Elev i japansk, Japanskkurs A1

“‘Kjempegod lærer fra japan som var flink til å motivere og formidle det faglige gjennom varierte og artige undervisningsmetoder.

Elev i japansk, Japanskkurs A1

Finn svar på det aller meste rundt våre språkkurs i japansk

Hvilke nivå skal du velge?

Gjennomføring av kursene

Pedagogikk og oppfølging

Våre språklærere

Transport og parkering

Priser og påmelding

Språk og kultur

Vilkår og betaling

Japanskundervisning skjer på ulike nivåer – hvor skal du starte?

 • OIS tilbyr japanskkurs på flere nivåer og følger DFERS (Det Felles Europeiske Rammeverket for Språk)
 • Hvert nivå inneholder flere deler (se diagrammene under) og hver del utgjør et enkelt kurs
 • Kursene går over 5 uker, èn kveld i uken (3t) – totalt 15 undervisningstimerà 45 min

A1 Nybegynner japansk

Japanskkurs A1 Nybegynner er egnet for deg som aldri har lært japansk før. Vi vil ta oss tid til at kursdeltakerne skal kunne bli vant til språket, og dets uttale. Her vil du lære japansk fra grunnen av.

A2 Litt øvet japansk

Du kan starte på japanskkurs A2 (litt øvet) etter å ha fullført japanskkurs A1 (nybegynner) hos oss, eller om du har noe basiskunnskap i japansk fra før. I dette kurset vil du styrke og utvikle de grunnleggende kunnskapene du har fra før.

B1 Mellomnivå japansk

Du har tilegnet deg grunnleggende japanskkunnskaper. Nå ønsker du å beherske vanlige, dagligdagse situasjoner. Du forstår allerede en del japansk, men pga. begrensede grammatikkunnskaper er det vanskelig for deg å utrykke deg klart og forståelig. I dette kurset vil du fylle hullene i dine kunnskaper for å kunne snakke mer flytende og uanstrengt.

B2 Høyere Mellomnivå japansk

Du kan uttrykke deg korrekt på japansk og håndterer de fleste dagligdagse situasjoner. Nå ønsker du å kunne uttrykke dine meninger om temaer som interesserer deg. Dette kurset skal hjelpe deg å utvikle dine evner!

C1 og C2 Avanserte nivåer av japansk

Vi tilbyr ingen kurs på C-nivåene. Disse tilsvarer tilnærmet morsmålsnivå, og du kommer mest sannsynlig kun til å finne dem i Japan.

Gjennomføring av språkkurs i japansk

Den pedagogiske tilnærmingen som brukes heter ‘Communicative Approach’. Hos oss trener du alle de kommunikative ferdighetene, dvs. du blir bedre når det gjelder å lytte, å snakke, å lese og å skrive. Japanskkursene våre fokuserer på den praktiske bruken av språket, og har grammatiske strukturer som hjelpemiddel. Vårt mål er å hjelpe deg å bygge en solid kunnskap, slik at du kan uttrykke deg trygt og selvstendig på japansk i forskjellige situasjoner.

Pedagogisk oppfølging i våre japanskkurs

Alle kursene hos OIS følges opp og koordineres av vår pedagogisk veileder. De følger ett pensum som er planlagt før kursene tilbys, slik at lærerne har oversikt over det som må dekkes på et visst nivå, og ikke minst det som vil følge. Boken som brukes er organisert på en didaktisk måte, slik at elevene klarer å forstå de nye emnene på en enkel måte. Den har den japanske verden og kultur som bakgrunn. På denne måten lærer du både japansk språkstruktur, vokabular og kultur. Gruppene har mellom 6 – 15 elever. Det gir læreren mulighet til å fokusere på hver enkelt elev.

Våre japansklærere

Våre lærere har japansk som morsmål eller kompetanse på morsmålsnivå. Alle lærerne har relevant universitetsutdannelse, sammen med en bred erfaring som setter dem i stand til å arbeide som kursleder hos oss. Lærerne følges opp og koordineres av vår pedagogisk ansvarlig.

Om virtuelt klasserom

Fjernundervisning med lærer i et virtuelt klasserom. Du ser og kan snakke med læreren og klassen. Læreren kan vise “tavle”, dokumenter og video på skjermen. Det brukes Zoom, som fungerer på PC/MAC/Tablet/Mobil, på alle utbredte operativsystemer og nettlesere og krever ikke spesielle forkunnskaper.

Priser og påmelding til våre japanskkurs

Priser:

Våre japanskkurs koster 2500,- pr. kursdel som går over 5 kvelder, med 3 undervisningstimer (45min/t) per
kveld, totalt 15 timer.

 

Påmelding:

 1. Klikk på kurset (ikoner) du vil melde deg på og legg produktet i din handlekurv.
  2. Fyll ut informasjonen i skjemaet som kommer før du betaler
  3. Deretter vil du kunne betale med kort. Beløpet vil bli reservert inntil kurset bekreftes.

Japansk språk og kultur

Visste du at japansk er brukt av over 125 millioner mennesker? Japan har også en fantastisk rik kultur som kan spores tilbake til 8.000 år f.Kr. Språket er ikke så vanskelig som mange tror. Det finnes ingen grammatiske kjønn eller flertallsformer i japansk, og det finnes heller ingen artikler. Ved å lære japansk blir det mye lettere å lære noen av de andre asiatiske språk. Når det gjelder økonomi har Japan i dag det tredje største brutto nasjonalprodukt i verden. Likevel finnes det ikke mange som velger å lære japansk, og å kunne det er en stor pluss på din CV!

Ønsker du å vite mer informasjon og fakta om Japan så finner du det her

Vilkår og betaling

Betaling:

 • Du kan betale med ditt debet- eller kredittkort fra VISA eller MasterCard
 • Beløpet for japanskkurset vil bli reservert, men ikke trukket før kurset er bekreftet

Kontraktsbetingelser:

 • Påmeldingen er bindende fra det tidspunkt du melder deg på
 • Du kan bytte nivå etter første kurskveld om du føler at det ikke passer

(vennligst les vilkårene)

Kommende japanskkurs

Dette er språkkursene i japansk som er satt opp for neste kursstart: