Kurs i kinesisk med klasseromsundervisning via video over nett

Lær kinesisk! Vi har kinesiske språkkurs på flere nivåer for deg som vil lære kinesisk via fjernundervising og nettstudier.
Ta kontakt for kurs i kinesisk for grupper og bedrifter

 

Kommende kurs i kinesisk via fjernundervisning

Språkkurs i kinesisk tilbys kun en gang i året, i vårsemesteret. Påmeldingen åpnes kun to måneder før kursstart i kinesisk. Elevene som deltar på kurs i kinesisk vil, med forbehold om tilstrekkelig antall deltakere, få muligheten til å fortsette med de påfølgende kinesiskkursene slik at de kan følge en sekvens og fortsette med opplæringsprogrammet.  

Meld din interesse i skjemaet, så vi kan samle opp å prioritere de kursene i kinesisk våre elever ønsker.

Finn svar på det aller meste rundt våre kurs i kinesisk

Hvilke nivå skal du velge?

Gjennomføring av kursene

Pedagogikk og oppfølging

Våre språklærere

Transport og parkering

Priser og påmelding

Språk og kultur

Vilkår og betaling

Kinesiskundervisning skjer på ulike nivåer – hvor skal du starte?

 • OIS tilbyr kinesiskkurs på flere nivåer og følger DFERS (Det Felles Europeiske Rammeverket for Språk)
 • Hvert nivå inneholder flere deler (se diagrammene under) og hver del utgjør et enkelt kurs
 • Kursene går over 5 uker, èn kveld i uken (3t) – totalt 15 undervisningstimerà 45 min

A1 Nybegynner kinesisk

Kinesiskkurs A1 Nybegynner er egnet for deg som aldri har lært kinesisk før. Vi vil ta oss tid til at kursdeltakerne skal kunne bli vant til språket, og dets uttale. Her vil du lære kinesisk fra grunnen av.

A2 Litt øvet kinesisk

Du kan starte på kinesiskkurs A2 (litt øvet) etter å ha fullført kinesiskkurs A1 (nybegynner) hos oss, eller om du har noe basiskunnskap i kinesisk fra før. I dette kurset vil du styrke og utvikle de grunnleggende kunnskapene du har fra før.

B1 Mellomnivå kinesisk

Du har tilegnet deg grunnleggende kinesiskkunnskaper. Nå ønsker du å beherske vanlige, dagligdagse situasjoner. Du forstår allerede en del kinesisk, men pga. begrensede grammatikkunnskaper er det vanskelig for deg å utrykke deg klart og forståelig. I dette kurset vil du fylle hullene i dine kunnskaper for å kunne snakke mer flytende og uanstrengt.

B2 Høyere Mellomnivå kinesisk

Du kan uttrykke deg korrekt på kinesisk og håndterer de fleste dagligdagse situasjoner. Nå ønsker du å kunne uttrykke dine meninger om temaer som interesserer deg. Dette kurset skal hjelpe deg å utvikle dine evner!

C1 og C2 Avanserte nivåer av kinesisk

Vi tilbyr ingen kurs på C-nivåene. Disse tilsvarer tilnærmet morsmålsnivå, og du kommer mest sannsynlig kun til å finne dem i kinesisktalende land.

Gjennomføring av språkkurs i kinesisk

Den pedagogiske tilnærmingen som brukes heter ‘Communicative Approach’. Hos oss trener du alle de kommunikative ferdighetene, dvs. du blir bedre når det gjelder å lytte, å snakke, å lese og å skrive. Kinesiskkursene våre fokuserer på den praktiske bruken av språket, og har grammatiske strukturer som hjelpemiddel. Vårt mål er å hjelpe deg å bygge en solid kunnskap, slik at du kan uttrykke deg trygt og selvstendig på kinesisk i forskjellige situasjoner.

Pedagogisk oppfølging i våre kinesiskkurs

Alle kursene hos OIS følges opp og koordineres av vår pedagogisk veileder. De følger ett pensum som er planlagt før kursene tilbys, slik at lærerne har oversikt over det som må dekkes på et visst nivå, og ikke minst det som vil følge. Boken som brukes er organisert på en didaktisk måte, slik at elevene klarer å forstå de nye emnene på en enkel måte. Den har den kinesiske verden og kultur som bakgrunn. På denne måten lærer du både kinesisk språkstruktur, vokabular og kultur. Gruppene har mellom 6 – 15 elever. Det gir læreren mulighet til å fokusere på hver enkelt elev. elev.

Våre kinesisklærere

Våre lærere har kinesisk som morsmål eller kompetanse på morsmålsnivå. Alle lærerne har relevant universitetsutdannelse, sammen med en bred erfaring som setter dem i stand til å arbeide som kursleder hos oss. Lærerne følges opp og koordineres av vår pedagogisk ansvarlig.

Om virtuelt klasserom

Fjernundervisning med lærer i et virtuelt klasserom. Du ser og kan snakke med læreren og klassen. Læreren kan vise “tavle”, dokumenter og video på skjermen. Det brukes Zoom, som fungerer på PC/MAC/Tablet/Mobil, på alle utbredte operativsystemer og nettlesere og krever ikke spesielle forkunnskaper.

Priser og påmelding til våre kinesiskkurs

Priser:

Våre kinesiskkurs koster 2500,- pr. kursdel som går over 5 kvelder, med 3 undervisningstimer (45min/t) per kveld, totalt 15 timer.

Påmelding:

 1. Klikk på kurset (ikoner) du vil melde deg på og legg produktet i din handlekurv.
  2. Fyll ut informasjonen i skjemaet som kommer før du betaler
  3. Deretter vil du kunne betale med kort. Beløpet vil bli reservert inntil kurset bekreftes.

Kinesisk språk og kultur

Visste du at kinesisk er det aller mest brukte språk i verden? Den kinesiske kulturen har en over 5000 år lang historie, og er i dag verdens mest folkerike land med over 1,28 milliarder mennesker. Det vil si at ca 1/5 av verdens befolkning snakker kinesisk (mandarin). Og hvis du tenker at kinesisk er et vanskelig språk å lære, er det godt å vite at det ikke er sant! Til tross for et alfabetisk system som er annerledes fra det latinske, har det kinesiske språket ingen kasus eller grammatisk kjønn, og har et veldig enkelt tidssystem sammen med en ganske lett grammatisk struktur. Kina er i dag rangert som den andre største økonomien i verden. Men det finnes ikke mange ikke-kinesere som kan kinesisk. Det gjør at du som kinesisktalende vil være ekstremt attraktiv for det internasjonale arbeidsmarkedet.

 

Vilkår og betaling

Betaling:

 • Du kan betale med ditt debet- eller kredittkort fra VISA eller MasterCard
 • Beløpet for kinesiskkurset vil bli reservert, men ikke trukket før kurset er bekreftet

Kontraktsbetingelser:

 • Påmeldingen er bindende fra det tidspunkt du melder deg på
 • Du kan bytte nivå etter første kurskveld om du føler at det ikke passer

(vennligst les vilkårene)

Kommende kinesiskkurs

Dette er språkkursene i kinesisk som er satt opp for neste kursstart: