Kroatiske språkkurs med klasseromsundervisning via video over nett

Lær kroatisk! Vi har kroatiske språkkurs på flere nivåer for deg som vil lære kroatisk via fjernundervising og nettstudier.
Ta kontakt for kurs i kroatisk for grupper, firmaer og organisasjoner

Kommende kurs i kroatisk med virtuelle klasserom via video og nett

Språkkurs i kroatisk (serbisk / bosnisk) som er satt opp for neste kursstart nå i august 2020.

Les mer om våre kurs i kroatisk

Nybegynnerkurs i kroatisk starter kun en gang i året, normalt januar. Påmeldingen åpnes kun to måneder før kursstart i kroatisk. Elevene som deltar på kurs i kroatiskkiurs vil, med forbehold om tilstrekkelig antall deltakere, få muligheten til å fortsette med de påfølgende kursene i kroatisk slik at de kan følge en sekvens og fortsette med opplæringsprogrammet.  

Meld din interesse i skjemaet, så vi kan samle opp intresserte og sende beskjed når vi åpner påmelding for kurs i kroatisk.

“Kurset holdt en høy pedagogisk nivå og tilpasset til studentenes nivå underveis. Læreren var dyktig til å bruke ekstra tid på det vi ikke forstod.”

Elev i kroatisk, Kurs i kroatisk A1

Jeg er veldig fornøyd med kurset i kroatisk og syns læreren er svært flink.”

Elev i kroatisk, Kurs i kroatisk A1

Finn svar på det aller meste rundt våre kroatiske språkkurs

Hvilke nivå skal du velge?

Gjennomføring av kursene

Pedagogikk og oppfølging

Våre språklærere

Transport og parkering

Priser og påmelding

Språk og kultur

Vilkår og betaling

Kroatiskundervisning skjer på ulike nivåer – hvor skal du starte?

 • OIS tilbyr kroatiskkurs på flere nivåer og følger DFERS (Det Felles Europeiske Rammeverket for Språk)
 • Hvert nivå inneholder flere deler (se diagrammene under) og hver del utgjør et enkelt kurs
 • Kursene går over 5 uker, èn kveld i uken (3t) – totalt 15 undervisningstimerà 45 min

A1 Nybegynner kroatisk

Kroatiskkurs A1 Nybegynner er egnet for deg som aldri har lært kroatisk før. Vi vil ta oss tid til at kursdeltakerne skal kunne bli vant til språket, og dets uttale. Her vil du lære kroatisk fra grunnen av.

A2 Litt øvet kroatisk

Du kan starte på kroatiskkurs A2 (litt øvet) etter å ha fullført kroatiskkurs A1 (nybegynner) hos oss, eller om du har noe basiskunnskap i kroatisk fra før. I dette kurset vil du styrke og utvikle de grunnleggende kunnskapene du har fra før.

B1 Mellomnivå kroatisk

Du har tilegnet deg grunnleggende kroatiske kunnskaper. Nå ønsker du å beherske vanlige, dagligdagse situasjoner. Du forstår allerede en del kroatisk, men pga. begrensede grammatikkunnskaper er det vanskelig for deg å utrykke deg klart og forståelig. I dette kurset vil du fylle hullene i dine kunnskaper for å kunne snakke mer flytende og uanstrengt.

B2 Høyere Mellomnivå kroatisk

Du kan uttrykke deg korrekt på kroatisk og håndterer de fleste dagligdagse situasjoner. Nå ønsker du å kunne uttrykke dine meninger om temaer som interesserer deg. Dette kurset skal hjelpe deg å utvikle dine evner!

C1 og C2 Avanserte nivåer av kroatisk

Vi tilbyr ingen kurs på C-nivåene. Disse tilsvarer tilnærmet morsmålsnivå, og du kommer mest sannsynlig kun til å finne dem i kroatisktalende land.

Gjennomføring av språkkurs i kroatisk

Den pedagogiske tilnærmingen som brukes heter ‘Communicative Approach’. Hos oss trener du alle de kommunikative ferdighetene, dvs. du blir bedre når det gjelder å lytte, å snakke, å lese og å skrive. Kroatiskkursene våre fokuserer på den praktiske bruken av språket, og har grammatiske strukturer som hjelpemiddel. Vårt mål er å hjelpe deg å bygge en solid kunnskap, slik at du kan uttrykke deg trygt og selvstendig på kroatisk i forskjellige situasjoner.

Pedagogisk oppfølging i våre kroatiskkurs

Alle kursene hos OIS følges opp og koordineres av vår pedagogisk veileder. De følger ett pensum som er planlagt før kursene tilbys, slik at lærerne har oversikt over det som må dekkes på et visst nivå, og ikke minst det som vil følge. Boken som brukes er organisert på en didaktisk måte, slik at elevene klarer å forstå de nye emnene på en enkel måte. Den har den kroatiske verden og kultur som bakgrunn. På denne måten lærer du både kroatisk språkstruktur, vokabular og kultur. Gruppene har mellom 6 – 15 elever. Det gir læreren mulighet til å fokusere på hver enkelt elev. elev.

Våre lærer i Kroatisk

Våre lærere har kroatisk som morsmål eller kompetanse på morsmålsnivå. Alle lærerne har relevant  universitetsutdannelse, sammen med en bred erfaring som setter dem i stand til å arbeide som kursleder hos oss. Lærerne følges opp og koordineres av vår pedagogisk ansvarlig.

Om virtuelt klasserom

Fjernundervisning med lærer i et virtuelt klasserom. Du ser og kan snakke med læreren og klassen. Læreren kan vise “tavle”, dokumenter og video på skjermen. Det brukes Zoom, som fungerer på PC/MAC/Tablet/Mobil, på alle utbredte operativsystemer og nettlesere og krever ikke spesielle forkunnskaper.

Priser og påmelding til våre kurs i kroatisk

Priser:

Våre kroatiskkurs koster 2500,- pr. kursdel som går over 5 kvelder, med 3 undervisningstimer (45min/t) per kveld, totalt 15 timer.

Påmelding:

 1. Klikk på kurset (ikoner) du vil melde deg på og legg produktet i din handlekurv.
  2. Fyll ut informasjonen i skjemaet som kommer før du betaler
  3. Deretter vil du kunne betale med kort. Beløpet vil bli reservert inntil kurset bekreftes.

Kroatisk språk og kultur

Visste du at kroatisk er offisielt språk i Serbia, Kroatia, Bosnia og Herzegovina og Montenegro? Over 21 millioner mennesker har det som morsmål. Det kalles for et flerkjernespråk med fire gjensidig forståelige standardvarianter. Karrieremuligheter knyttet til bosnisk, kroatisk og serbisk er mange og så langt har etterspørselen etter ansatte med kjennskap til språkene sterkt overskredet tilbudet.

 

Vilkår og betaling

Betaling:

 • Du kan betale med ditt debet- eller kredittkort fra VISA eller MasterCard
 • Beløpet for kroatiskkurset vil bli reservert, men ikke trukket før kurset er bekreftet

Kontraktsbetingelser:

 • Påmeldingen er bindende fra det tidspunkt du melder deg på
 • Du kan bytte nivå etter første kurskveld om du føler at det ikke passer

(vennligst les vilkårene)

Kommende kurs i kroatisk

Dette er språkkursene i kroatisk som er satt opp for neste kursstart: