Nederlandsk språkkurs med klasseromsundervisning via video over nett

Lær nederlandsk. Vi har nederlandske språkkurs på flere nivåer for deg som vil lære nederlandsk via fjernundervising og nettstudier.
Ta kontakt for språkkurs i nederlandsk for grupper og bedrifter

Nederlandske språkkurs via fjernundervisning 2020

Åpne språkkurs i nederlandsk som er åpne for påmelding med kursstart nå i august 2020

Vi har flere nederlandske språkkurs i programmet og du må gjerne melde din interesse, så vi vet bedre hvilke nivåer i nederlandsk vi bør sette opp fremover og gi deg beskjed. Ta kontakt

 

Finn svar på det aller meste rundt språkkurs i nederlandsk

Hvilke nivå skal du velge?

Gjennomføring av kursene

Pedagogikk og oppfølging

Våre språklærere

Transport og parkering

Priser og påmelding

Språk og kultur

Vilkår og betaling

Undervisning i nederlandsk skjer på ulike nivåer – hvor skal du starte?

 • OIS tilbyr kurs i nederlandsk på flere nivåer og følger DFERS (Det Felles Europeiske Rammeverket for Språk)
 • Hvert nivå inneholder flere deler (se diagrammene under) og hver del utgjør et enkelt kurs
 • Kursene går over 5 uker, èn kveld i uken (3t) – totalt 15 undervisningstimerà 45 min

A1 Nybegynner nederlandsk

Språkkurs i nederlandsk A1 Nybegynner er egnet for deg som aldri har lært nederlandsk før. Vi vil ta oss tid til at kursdeltakerne skal kunne bli vant til språket, og dets uttale. Her vil du lære nederlandsk fra grunnen av.

A2 Litt øvet nederlandsk

Du kan starte på kurs i nederlandsk A2 (litt øvet) etter å ha fullført kurs i nederlandsk A1 (nybegynner) hos oss, eller om du har noe basiskunnskap i nederlandsk fra før. I dette kurset vil du styrke og utvikle de grunnleggende kunnskapene du har fra før.

B1 Mellomnivå nederlandsk

Du har tilegnet deg grunnleggende kunnskaper i nederlandsk. Nå ønsker du å beherske vanlige, dagligdagse situasjoner. Du forstår allerede en del nederlandsk, men pga. begrensede grammatikkunnskaper er det vanskelig for deg å utrykke deg klart og forståelig. I dette kurset vil du fylle hullene i dine kunnskaper for å kunne snakke nederlandsk mer flytende og uanstrengt.

B2 Høyere Mellomnivå nederlandsk

Du kan uttrykke deg korrekt på nederlandsk og håndterer de fleste dagligdagse situasjoner. Nå ønsker du å kunne uttrykke dine meninger om temaer som interesserer deg. Dette kurset skal hjelpe deg å utvikle dine evner i nederlandsk!

C1 og C2 Avanserte nivåer av nederlandsk

Vi tilbyr ingen kurs i nederlandsk på C-nivåene. Disse tilsvarer tilnærmet morsmålsnivå, og du kommer mest sannsynlig kun til å finne dem i nederlandsktalende land.

Gjennomføring av språkkurs i nederlandsk

Den pedagogiske tilnærmingen som brukes heter ‘Communicative Approach’. Hos oss trener du alle de kommunikative ferdighetene, dvs. du blir bedre når det gjelder å lytte, å snakke, å lese og å skrive. Våre kurs i nederlandsk fokuserer på den praktiske bruken av språket, og har grammatiske strukturer som hjelpemiddel. Vårt mål er å hjelpe deg å bygge en solid kunnskap, slik at du kan uttrykke deg trygt og selvstendig på nederlandsk i forskjellige situasjoner.

Pedagogisk oppfølging i våre kurs i nederlandsk

Alle kursene i nederlandsk hos OIS følges opp og koordineres av vår pedagogisk veileder. De følger ett pensum som er planlagt før kursene tilbys, slik at lærerne har oversikt over det som må dekkes på et visst nivå, og ikke minst det som vil følge. Boken som brukes er organisert på en didaktisk måte, slik at elevene klarer å forstå de nye emnene på en enkel måte. Den har den nederlandske verden og kultur som bakgrunn. På denne måten lærer du både nederlandsk språkstruktur, vokabular og kultur. Gruppene i nederlandsk har mellom 6 – 15 elever. Det gir læreren mulighet til å fokusere på hver enkelt elev. elev.

Våre språklærere i nederlandsk

Våre lærere har nederlandsk som morsmål eller kompetanse på morsmålsnivå. Alle lærerne har relevant universitetsutdannelse, sammen med en bred erfaring som setter dem i stand til å arbeide som kursleder hos oss. Lærerne følges opp og koordineres av vår pedagogisk ansvarlig.

Om virtuelt klasserom

Fjernundervisning med lærer i et virtuelt klasserom. Du ser og kan snakke med læreren og klassen. Læreren kan vise “tavle”, dokumenter og video på skjermen. Det brukes Zoom, som fungerer på PC/MAC/Tablet/Mobil, på alle utbredte operativsystemer og nettlesere og krever ikke spesielle forkunnskaper.

Priser og påmelding til våre språkkurs i nederlandsk

Priser:

Våre kurs i nederlandsk koster 2500,- pr. kursdel som går over 5 kvelder, med 3 undervisningstimer (45min/t) per kveld, totalt 15 timer.

Påmelding:

 1. Klikk på kurset (ikoner) du vil melde deg på og legg produktet i din handlekurv.
  2. Fyll ut informasjonen i skjemaet som kommer før du betaler
  3. Deretter vil du kunne betale med kort. Beløpet vil bli reservert inntil kurset bekreftes.

Nederlandsk språk og kultur

Visste du at nederlandsk er det tredje mest utbredte germanske språket, etter engelsk og tysk? Det nederlandske språket kan høres langt utover Nederland og naboen Belgia. Det har offisiell status i Surinam og de karibiske øyene Aruba, Curaçao og Sint Maarten. Det nært beslektede (og gjensidig forståelige) språket Afrikaans er talt i Sør-Afrika og Namibia. Nederlandsk er et relativt enkelt språk for norsktalende å lære fordi det er en av de nærmeste levende slektninger til norsk. Det vil si at fra en strukturell synspunkt kan en helt nybegynner å forstå enkle nederlandske setninger med mye enklere enn polske eller spanske setninger.

 

Vilkår og betaling

Betaling:

 • Du kan betale med ditt debet- eller kredittkort fra VISA eller MasterCard
 • Beløpet for nederlandskkurset vil bli reservert, men ikke trukket før kurset er bekreftet

Kontraktsbetingelser:

 • Påmeldingen er bindende fra det tidspunkt du melder deg på
 • Du kan bytte nivå etter første kurskveld om du føler at det ikke passer

(vennligst les vilkårene)

Kommende kurs i nederlandsk

Dette er språkkursene i nederlandsk som er satt opp for neste kursstart: