Polsk kurs med klasseromsundervisning via video over nett

Lær polsk. Vi har polske språkkurs på flere nivåer for deg som vil lære polsk via fjernundervising og nettstudier.
Ta kontakt for kurs i polsk for grupper, firmaer og faste avtaler for organisasjoner

Kommende kurs i polsk via fjernundervisning

Språkkurs i polsk som er satt opp med kursstart i august 2020 

Vi har flere kurs i polsk i og du må gjerne melde din interesse så vi bedre vet hvilke språkkurs i polsk vi skal prioritere, raskere samle sammen en gruppe med samme ønsker og behov.

Ingen resultater funnet

Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.

Finn svar på det aller meste rundt våre polske språkkurs

Hvilke nivå skal du velge?

Gjennomføring av kursene

Pedagogikk og oppfølging

Våre språklærere

Transport og parkering

Priser og påmelding

Språk og kultur

Vilkår og betaling

Polskundervisning skjer på ulike nivåer – hvor skal du starte?

 • OIS tilbyr polskkurs på flere nivåer og følger DFERS (Det Felles Europeiske Rammeverket for Språk)
 • Hvert nivå inneholder flere deler (se diagrammene under) og hver del utgjør et enkelt kurs
 • Kursene går over 5 uker, èn kveld i uken (3t) – totalt 15 undervisningstimerà 45 min

A1 Nybegynner polsk

Polskkurs A1 Nybegynner er egnet for deg som aldri har lært polsk før. Vi vil ta oss tid til at kursdeltakerne skal kunne bli vant til språket, og dets uttale. Her vil du lære polsk fra grunnen av.

A2 Litt øvet polsk

Du kan starte på polskkurs A2 (litt øvet) etter å ha fullført polskkurs A1 (nybegynner) hos oss, eller om du har noe basiskunnskap i polsk fra før. I dette kurset vil du styrke og utvikle de grunnleggende kunnskapene du har fra før.

B1 Mellomnivå polsk

Du har tilegnet deg grunnleggende polskkunnskaper. Nå ønsker du å beherske vanlige, dagligdagse situasjoner. Du forstår allerede en del polsk, men pga. begrensede grammatikkunnskaper er det vanskelig for deg å utrykke deg klart og forståelig. I dette kurset vil du fylle hullene i dine kunnskaper for å kunne snakke mer flytende og uanstrengt.

B2 Høyere Mellomnivå polsk

Du kan uttrykke deg korrekt på polsk og håndterer de fleste dagligdagse situasjoner. Nå ønsker du å kunne uttrykke dine meninger om temaer som interesserer deg. Dette kurset skal hjelpe deg å utvikle dine evner!

C1 og C2 Avanserte nivåer av polsk

Vi tilbyr ingen kurs på C-nivåene. Disse tilsvarer tilnærmet morsmålsnivå, og du kommer mest sannsynlig kun til å finne dem i Poland.

Gjennomføring av språkkurs i polsk

Den pedagogiske tilnærmingen som brukes heter ‘Communicative Approach’. Hos oss trener du alle de kommunikative ferdighetene, dvs. du blir bedre når det gjelder å lytte, å snakke, å lese og å skrive. Polskkursene våre fokuserer på den praktiske bruken av språket, og har grammatiske strukturer som hjelpemiddel. Vårt mål er å hjelpe deg å bygge en solid kunnskap, slik at du kan uttrykke deg trygt og selvstendig på polsk i forskjellige situasjoner.

Pedagogisk oppfølging i våre polskkurs

Alle kursene hos OIS følges opp og koordineres av vår pedagogisk veileder. De følger ett pensum som er planlagt før kursene tilbys, slik at lærerne har oversikt over det som må dekkes på et visst nivå, og ikke minst det som vil følge. Boken som brukes er organisert på en didaktisk måte, slik at elevene klarer å forstå de nye emnene på en enkel måte. Den har den polske verden og kultur som bakgrunn. På denne måten lærer du både polsk språkstruktur, vokabular og kultur. Gruppene har mellom 6 – 15 elever. Det gir læreren mulighet til å fokusere på hver enkelt elev. elev.

Våre polsklærere

Våre lærere har polsk som morsmål eller kompetanse på morsmålsnivå. Alle lærerne har relevant universitetsutdannelse, sammen med en bred erfaring som setter dem i stand til å arbeide som kursleder hos oss. Lærerne følges opp og koordineres av vår pedagogisk ansvarlig.

Om virtuelt klasserom

Fjernundervisning med lærer i et virtuelt klasserom. Du ser og kan snakke med læreren og klassen. Læreren kan vise “tavle”, dokumenter og video på skjermen. Det brukes Zoom, som fungerer på PC/MAC/Tablet/Mobil, på alle utbredte operativsystemer og nettlesere og krever ikke spesielle forkunnskaper.

Priser og påmelding til våre polskkurs

Priser:

Våre polskkurs koster 2500,- pr. kursdel som går over 5 kvelder, med 3 undervisningstimer (45min/t) per
kveld, totalt 15 timer.

Påmelding:

 1. Klikk på kurset (ikoner) du vil melde deg på og legg produktet i din handlekurv.
  2. Fyll ut informasjonen i skjemaet som kommer før du betaler
  3. Deretter vil du kunne betale med kort. Beløpet vil bli reservert inntil kurset bekreftes.

Polsk språk og kultur

Visste du at polsk er det nest mest talte slaviske språket? Polsk er språket til en nasjon som med sine nesten 55 millioner mennesker i dag er den største etniske gruppen i Sentral-Europa. Polsk kan være en praktisk døråpner til det fascinerende brede riket av slaviske språk. Skrevet i latin skript, er polsk langt mer tilgjengelig enn andre slaviske språk. Dette betyr at for å lære polsk trenger du ikke å studere et helt nytt alfabet, men bare bli kjent med et par spesifikke diakritiske tegn. Å kunne polsk åpner en rekke alternativer, ettersom den polske økonomien vokser hele tiden, og mange selskaper, polske og internasjonale, setter opp sine kontorer i viktige polske byer som Warszawa eller Krakow – for ikke å nevne London.

 

Vilkår og betaling

Betaling:

 • Du kan betale med ditt debet- eller kredittkort fra VISA eller MasterCard
 • Beløpet for polskkurset vil bli reservert, men ikke trukket før kurset er bekreftet

Kontraktsbetingelser:

 • Påmeldingen er bindende fra det tidspunkt du melder deg på
 • Du kan bytte nivå etter første kurskveld om du føler at det ikke passer

(vennligst les vilkårene)

Kommende polskkurs

Dette er språkkursene i polsk som er satt opp for neste kursstart:

Ingen resultater funnet

Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.