Lær Portugisisk med klasseromsundervisning via video over nett

Vi har kurs i brasiliansk portugisisk på flere nivåer for deg som vil lære portugisisk via fjernundervising og nettstudier.
Ta kontakt om du søker kurs i portugisisk/ brasiliansk portugisisk for en gruppe, bedrift eller organisasjon

Kommende portugisiske språkkurs med virtuelle klasserom via video og nett

Kurs i portugisisk /brasiliansk portugisisk som er satt opp neste kursstart i august 2020.

Vi har flere portugisiske språkkurs for deg som vil lære portugisisk, og du må gjerne melde din interesse så vi vet bedre hvilke kurs vi skal sette opp i vår undervisning i portugisisk for kommende språkkurs fremover.

“Veldig kunnskapsrik og flink portugisisklærer. Flink til å undervise og gjøre slik at alle forstår. Evner å gjøre timene spennende og gir innsikt i kulturen også. Veldig fornøyd:) gleder meg til neste kurs i portugisisk i januar:)

Elev i portugisisk, Kurs i Portugisisk A1

Finn svar på det aller meste rundt våre brasiliansk / portugisiske språkkurs

Hvilke nivå skal du velge?

Gjennomføring av kursene

Pedagogikk og oppfølging

Våre språklærere

Transport og parkering

Priser og påmelding

Språk og kultur

Vilkår og betaling

Portugisiskundervisning skjer på ulike nivåer – hvor skal du starte?

 • OIS tilbyr portugisiskkurs på flere nivåer og følger DFERS (Det Felles Europeiske Rammeverket for Språk)
 • Hvert nivå inneholder flere deler (se diagrammene under) og hver del utgjør et enkelt kurs
 • Kursene går over 5 uker, èn kveld i uken (3t) – totalt 15 undervisningstimerà 45 min

A1 Nybegynner portugisisk

Portugisiskkurs A1 Nybegynner er egnet for deg som aldri har lært portugisisk før. Vi vil ta oss tid til at kursdeltakerne skal kunne bli vant til språket, og dets uttale. Her vil du lære portugisisk fra grunnen av.

A2 Litt øvet portugisisk

Du kan starte på portugisiskkurs A2 (litt øvet) etter å ha fullført portugisiskkurs A1 (nybegynner) hos oss, eller om du har noe basiskunnskap i portugisisk fra før. I dette kurset vil du styrke og utvikle de grunnleggende kunnskapene du har fra før.

B1 Mellomnivå portugisisk

Du har tilegnet deg grunnleggende portugisiskkunnskaper. Nå ønsker du å beherske vanlige, dagligdagse situasjoner. Du forstår allerede en del portugisisk, men pga. begrensede grammatikkunnskaper er det vanskelig for deg å utrykke deg klart og forståelig. I dette kurset vil du fylle hullene i dine kunnskaper for å kunne snakke mer flytende og uanstrengt.

B2 Høyere Mellomnivå portugisisk

Du kan uttrykke deg korrekt på portugisisk og håndterer de fleste dagligdagse situasjoner. Nå ønsker du å kunne uttrykke dine meninger om temaer som interesserer deg. Dette kurset skal hjelpe deg å utvikle dine evner!

C1 og C2 Avanserte nivåer av portugisisk

Vi tilbyr ingen kurs på C-nivåene. Disse tilsvarer tilnærmet morsmålsnivå, og du kommer mest sannsynlig kun til å finne dem i et portugisisktalende land.

Gjennomføring av språkkurs i portugisisk

Den pedagogiske tilnærmingen som brukes heter ‘Communicative Approach’. Hos oss trener du alle de kommunikative ferdighetene, dvs. du blir bedre når det gjelder å lytte, å snakke, å lese og å skrive. portugisiskkursene våre fokuserer på den praktiske bruken av språket, og har grammatiske strukturer som hjelpemiddel. Vårt mål er å hjelpe deg å bygge en solid kunnskap, slik at du kan uttrykke deg trygt og selvstendig på portugisisk i forskjellige situasjoner.

Pedagogisk oppfølging i våre portugisiskkurs

Alle kursene hos OIS følges opp og koordineres av vår pedagogisk veileder. De følger ett pensum som er planlagt før kursene tilbys, slik at lærerne har oversikt over det som må dekkes på et visst nivå, og ikke minst det som vil følge. Boken som brukes er organisert på en didaktisk måte, slik at elevene klarer å forstå de nye emnene på en enkel måte. Den har den portugisiske verden og kultur som bakgrunn. På denne måten lærer du både portugisisk språkstruktur, vokabular og kultur. Gruppene har mellom 6 – 15 elever. Det gir læreren mulighet til å fokusere på hver enkelt elev. elev.

Våre portugisisklærere

Våre lærere har portugisisk som morsmål eller kompetanse på morsmålsnivå. Alle lærerne har relevant universitetsutdannelse, sammen med en bred erfaring som setter dem i stand til å arbeide som kursleder hos oss. Lærerne følges opp og koordineres av vår pedagogisk ansvarlig.

Om virtuelt klasserom

Fjernundervisning med lærer i et virtuelt klasserom. Du ser og kan snakke med læreren og klassen. Læreren kan vise “tavle”, dokumenter og video på skjermen. Det brukes Zoom, som fungerer på PC/MAC/Tablet/Mobil, på alle utbredte operativsystemer og nettlesere og krever ikke spesielle forkunnskaper.

Priser og påmelding til våre portugisiskkurs

Priser:

Våre portugisiskkurs koster 2500,- pr. kursdel som går over 5 kvelder, med 3 undervisningstimer (45min/t) per kveld, totalt 15 timer.

Påmelding:

 1. Klikk på kurset (ikoner) du vil melde deg på og legg produktet i din handlekurv.
  2. Fyll ut informasjonen i skjemaet som kommer før du betaler
  3. Deretter vil du kunne betale med kort. Beløpet vil bli reservert inntil kurset bekreftes.

Portugisisk språk og kultur

Visste du at portugisisk snakkes av om lag 220 millioner mennesker? Det er offisielt språk i 9 land. Brasiliansk portugisisk er et av de mest etterspurte språkene i verden de seneste årene. Dette har en enkel forklaring: Å kunne portugisisk er veldig positivt for CV-en! Det er et svært nyttig språk for å kunne øke dine muligheter i det internasjonale arbeidsmarkedet. Brasil er selvfølgelig også et fascinerende og uendelig variert reisemål rikt på kultur, natur og hyggelige folk!

 

Vilkår og betaling

Betaling:

 • Du kan betale med ditt debet- eller kredittkort fra VISA eller MasterCard
 • Beløpet for portugisiskkurset vil bli reservert, men ikke trukket før kurset er bekreftet

Kontraktsbetingelser:

 • Påmeldingen er bindende fra det tidspunkt du melder deg på
 • Du kan bytte nivå etter første kurskveld om du føler at det ikke passer

(vennligst les vilkårene)

Kommende portugisiskkurs

Dette er språkkursene i portugisisk som er satt opp for neste kursstart: