Lær russisk med klasseromsundervisning via video over nett

Lær russisk! Vi har kurs i russisk på flere nivåer for deg som vil lære russisk via fjernundervising og nettstudier.
Ta kontakt om du søker språkkurs i russisk for grupper, organisasjoner og bedrifter.

Kommende kurs i russisk via fjernundervisning

Kurs i russisk som er satt opp for neste kursstart i 2020:

 • Det er ikke satt opp noe fast dato for neste kurs ennå.

Russiske språkkurs har et lavere volum og blir ikke satt opp til hver kursperiode. Men  her finner du alle våre kurs i russisk.
Meld deg på vår interesseliste slik at vi raskere kan samle en gruppe med samme ønsker og sette opp russiske kurs for dere.

Finn svar på det aller meste våre språkkurs i russisk

Ingen resultater funnet

Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.

Hvilke nivå skal du velge?

Gjennomføring av kursene

Pedagogikk og oppfølging

Våre språklærere

Transport og parkering

Priser og påmelding

Språk og kultur

Vilkår og betaling

Russiskundervisning skjer på ulike nivåer – hvor skal du starte?

 • OIS tilbyr russiskkurs på flere nivåer og følger DFERS (Det Felles Europeiske Rammeverket for Språk)
 • Hvert nivå inneholder flere deler (se diagrammene under) og hver del utgjør et enkelt kurs
 • Kursene går over 5 uker, èn kveld i uken (3t) – totalt 15 undervisningstimerà 45 min

A1 Nybegynner russisk

Russiskkurs A1 Nybegynner er egnet for deg som aldri har lært russisk før. Vi vil ta oss tid til at kursdeltakerne skal kunne bli vant til språket, og dets uttale. Her vil du lære russisk fra grunnen av.

A2 Litt øvet russisk

Du kan starte på russiskkurs A2 (litt øvet) etter å ha fullført russiskkurs A1 (nybegynner) hos oss, eller om du har noe basiskunnskap i russisk fra før. I dette kurset vil du styrke og utvikle de grunnleggende kunnskapene du har fra før.

B1 Mellomnivå russisk

Du har tilegnet deg grunnleggende russiskkunnskaper. Nå ønsker du å beherske vanlige, dagligdagse situasjoner. Du forstår allerede en del russisk, men pga. begrensede grammatikkunnskaper er det vanskelig for deg å utrykke deg klart og forståelig. I dette kurset vil du fylle hullene i dine kunnskaper for å kunne snakke mer flytende og uanstrengt.

B2 Høyere Mellomnivå russisk

Du kan uttrykke deg korrekt på russisk og håndterer de fleste dagligdagse situasjoner. Nå ønsker du å kunne uttrykke dine meninger om temaer som interesserer deg. Dette kurset skal hjelpe deg å utvikle dine evner!

C1 og C2 Avanserte nivåer av russisk

Vi tilbyr ingen kurs på C-nivåene. Disse tilsvarer tilnærmet morsmålsnivå, og du kommer mest sannsynlig kun til å finne dem i russisktalende land.

Gjennomføring av språkkurs i russisk

Den pedagogiske tilnærmingen som brukes heter ‘Communicative Approach’. Hos oss trener du alle de kommunikative ferdighetene, dvs. du blir bedre når det gjelder å lytte, å snakke, å lese og å skrive. Russiskkursene våre fokuserer på den praktiske bruken av språket, og har grammatiske strukturer som hjelpemiddel. Vårt mål er å hjelpe deg å bygge en solid kunnskap, slik at du kan uttrykke deg trygt og selvstendig på russisk i forskjellige situasjoner.

Pedagogisk oppfølging i våre russiskkurs

Alle kursene hos OIS følges opp og koordineres av vår pedagogisk veileder. De følger ett pensum som er planlagt før kursene tilbys, slik at lærerne har oversikt over det som må dekkes på et visst nivå, og ikke minst det som vil følge. Boken som brukes er organisert på en didaktisk måte, slik at elevene klarer å forstå de nye emnene på en enkel måte. Den har den russiske verden og kultur som bakgrunn. På denne måten lærer du både russisk språkstruktur, vokabular og kultur. Gruppene har mellom 6 – 15 elever. Det gir læreren mulighet til å fokusere på hver enkelt elev. elev.

Våre russisklærere

Våre lærere har russisk som morsmål eller kompetanse på morsmålsnivå. Alle lærerne har relevant universitetsutdannelse, sammen med en bred erfaring som setter dem i stand til å arbeide som kursleder hos oss. Lærerne følges opp og koordineres av vår pedagogisk ansvarlig.

Om virtuelt klasserom

Fjernundervisning med lærer i et virtuelt klasserom. Du ser og kan snakke med læreren og klassen. Læreren kan vise “tavle”, dokumenter og video på skjermen. Det brukes Zoom, som fungerer på PC/MAC/Tablet/Mobil, på alle utbredte operativsystemer og nettlesere og krever ikke spesielle forkunnskaper.

Priser og påmelding til våre russiskkurs

Priser:

Våre russiskkurs koster 2500,- pr. kursdel som går over 5 kvelder, med 3 undervisningstimer (45min/t) per kveld, totalt 15 timer.

Påmelding:

 1. Klikk på kurset (ikoner) du vil melde deg på og legg produktet i din handlekurv.
  2. Fyll ut informasjonen i skjemaet som kommer før du betaler
  3. Deretter vil du kunne betale med kort. Beløpet vil bli reservert inntil kurset bekreftes.

Russisk språk og kultur

Visste du at russisk er det mest brukte slaviske språket i verden, og det sjette mest talte språk i antall brukere totalt? Snakker du russisk kan du kommunisere med over 260 millioner personer over hele verden. Det er det offisielle språket i mange land i den tidligere Sovjetunionen. Blant internasjonale publikasjoner som for eksempel bøker, akademiske journaler, magasiner og lignende, kan man finne nesten alt i russisk oversettelse eller med russisk som originalspråk. Ikke minst, hvis du kan russisk kan du lese noen av verdenslitteraturens største mesterverk på originalspråket. Når det gjelder arbeidslivet er det i dag en stor mangel på arbeidere som kan russisk. Å kunne snakke og forstå russisk er nyttig både i arbeidslivet og i dagliglivet. På jobb eller på reise, russisk vil åpne nye muligheter for deg.

 

Vilkår og betaling

Betaling:

 • Du kan betale med ditt debet- eller kredittkort fra VISA eller MasterCard
 • Beløpet for russiskkurset vil bli reservert, men ikke trukket før kurset er bekreftet

Kontraktsbetingelser:

 • Påmeldingen er bindende fra det tidspunkt du melder deg på
 • Du kan bytte nivå etter første kurskveld om du føler at det ikke passer

(vennligst les vilkårene)

Kommende russiskkurs

Dette er språkkursene i russisk som er satt opp for neste kursstart:

Ingen resultater funnet

Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.