Kroatiske språkkurs i Oslo

Ønsker du å lære kroatisk i Oslo? Vi har det riktige kurset i kroatisk (serbisk / bosnisk) i Oslo for deg! Vi tilbyr for tiden kurs i kroatisk i Oslo på forskjellige nivåer.

Kommende kurs i Kroatisk i Oslo

Språkkurs i kroatisk (serbisk / bosnisk) i Oslo som er satt opp for neste kursstart nå i oktober 2019.

Vi har flere kurs i kroatisk i Oslo, og du må gjerne melde din interesse så vi vet bedre hvilke kurs i kroatisk (serbisk / bosnisk) vi skal prioritere til neste kursstart senere i år.

«Kurset holdt en høy pedagogisk nivå og tilpasset til studentenes nivå underveis. Læreren var dyktig til å bruke ekstra tid på det vi ikke forstod.»

Elev i kroatisk, Kurs i kroatisk A1

«Jeg er veldig fornøyd med kurset i kroatisk og syns læreren er svært flink.»

Elev i kroatisk, Kurs i kroatisk A1

Finn svar på det aller meste rundt disse kursene

Hvilke nivå skal du velge?

Gjennomføring av kursene

Pedagogikk og oppfølging

Våre språklærere

Transport og parkering

Priser og påmelding

Språk og kultur

Vilkår og betaling

Kroatiskundervisning skjer på ulike nivåer – hvor skal du starte?

 • OIS tilbyr kroatiskkurs på flere nivåer og følger DFERS (Det Felles Europeiske Rammeverket for Språk)
 • Hvert nivå inneholder flere deler (se diagrammene under) og hver del utgjør et enkelt kurs
 • Kursene går over 7 uker, èn kveld i uken (3t) – totalt 21 undervisningstimerà 45 min

A1 Nybegynner kroatisk

Kroatiskkurs A1 Nybegynner er egnet for deg som aldri har lært kroatisk før. Vi vil ta oss tid til at kursdeltakerne skal kunne bli vant til språket, og dets uttale. Her vil du lære kroatisk fra grunnen av.

A2 Litt øvet kroatisk

Du kan starte på kroatiskkurs A2 (litt øvet) etter å ha fullført kroatiskkurs A1 (nybegynner) hos oss, eller om du har noe basiskunnskap i kroatisk fra før. I dette kurset vil du styrke og utvikle de grunnleggende kunnskapene du har fra før.

B1 Mellomnivå kroatisk

Du har tilegnet deg grunnleggende kroatiske kunnskaper. Nå ønsker du å beherske vanlige, dagligdagse situasjoner. Du forstår allerede en del kroatisk, men pga. begrensede grammatikkunnskaper er det vanskelig for deg å utrykke deg klart og forståelig. I dette kurset vil du fylle hullene i dine kunnskaper for å kunne snakke mer flytende og uanstrengt.

B2 Høyere Mellomnivå kroatisk

Du kan uttrykke deg korrekt på kroatisk og håndterer de fleste dagligdagse situasjoner. Nå ønsker du å kunne uttrykke dine meninger om temaer som interesserer deg. Dette kurset skal hjelpe deg å utvikle dine evner!

C1 og C2 Avanserte nivåer av kroatisk

Vi tilbyr ingen kurs på C-nivåene. Disse tilsvarer tilnærmet morsmålsnivå, og du kommer mest sannsynlig kun til å finne dem i kroatisktalende land.

Gjennomføring av språkkurs i kroatisk

Den pedagogiske tilnærmingen som brukes heter ‘Communicative Approach’. Hos oss trener du alle de kommunikative ferdighetene, dvs. du blir bedre når det gjelder å lytte, å snakke, å lese og å skrive. Kroatiskkursene våre fokuserer på den praktiske bruken av språket, og har grammatiske strukturer som hjelpemiddel. Vårt mål er å hjelpe deg å bygge en solid kunnskap, slik at du kan uttrykke deg trygt og selvstendig på kroatisk i forskjellige situasjoner.

Pedagogisk oppfølging i våre kroatiskkurs

Alle kursene hos OIS følges opp og koordineres av vår pedagogisk veileder. De følger ett pensum som er planlagt før kursene tilbys, slik at lærerne har oversikt over det som må dekkes på et visst nivå, og ikke minst det som vil følge. Boken som brukes er organisert på en didaktisk måte, slik at elevene klarer å forstå de nye emnene på en enkel måte. Den har den kroatiske verden og kultur som bakgrunn. På denne måten lærer du både kroatisk språkstruktur, vokabular og kultur. Gruppene har mellom 6 – 15 elever. Det gir læreren mulighet til å fokusere på hver enkelt elev. elev.

Våre lærer i Kroatisk

Våre lærere har kroatisk som morsmål eller kompetanse på morsmålsnivå. Alle lærerne har relevant  universitetsutdannelse, sammen med en bred erfaring som setter dem i stand til å arbeide som kursleder hos oss. Lærerne følges opp og koordineres av vår pedagogisk ansvarlig.

Adresser, transport og parkering

Kroatiskkusene holdes på Kristelig Gymnasium (Homansbakken 02 – 0352, Oslo). Det er mange ulike reisealternativer for å komme til skolen:

T-bane:
Alle linje til Majorstuen. Det tar ca. 10 min å går fra plattformen til skolen, via Bogstadveien.

Trikk:
Trikk nr. 17. eller 18. (Dalbergstien) , 11. (Homansbyen).

Buss:
Buss nr. 21 (Homansbyen).

Bil:
Det finnes et parkeringshus i Bogstadveien, ca. 3 min å gå fra skolen.

Kart og flere detaljer

Priser og påmelding til våre kurs i kroatisk

Priser:

Våre kroatiskkurs koster 3300,- pr. kursdel som går over 7 kvelder, med 3 undervisningstimer (45min/t) per kveld, totalt 21 timer.

Påmelding:

 1. Klikk på kurset (ikoner) du vil melde deg på og legg produktet i din handlekurv.
  2. Fyll ut informasjonen i skjemaet som kommer før du betaler
  3. Deretter vil du kunne betale med kort. Beløpet vil bli reservert inntil kurset bekreftes.

Kroatisk språk og kultur

Visste du at kroatisk er offisielt språk i Serbia, Kroatia, Bosnia og Herzegovina og Montenegro? Over 21 millioner mennesker har det som morsmål. Det kalles for et flerkjernespråk med fire gjensidig forståelige standardvarianter. Karrieremuligheter knyttet til bosnisk, kroatisk og serbisk er mange og så langt har etterspørselen etter ansatte med kjennskap til språkene sterkt overskredet tilbudet.

 

Vilkår og betaling

Betaling:

 • Du kan betale med ditt debet- eller kredittkort fra VISA eller MasterCard
 • Beløpet for kroatiskkurset vil bli reservert, men ikke trukket før kurset er bekreftet

Kontraktsbetingelser:

 • Påmeldingen er bindende fra det tidspunkt du melder deg på
 • Du kan bytte nivå etter første kurskveld om du føler at det ikke passer

(vennligst les vilkårene)

Kommende kurs i kroatisk

Dette er språkkursene i kroatisk som er satt opp for neste kursstart: