Spanske språkkurs med virtuelle klasserom via video og nett

Lær spansk! Vi tilbyr kurs i spansk på flere nivåer for deg som vil lære spansk via fjernundervising og nettstudier med dyktige lærere i små grupper.
Ta kontakt om du søker språkkurs i spansk for grupper, bedrifter eller organisasjoner.

Kommende spanskkurs med virtuelle klasserom via video og nett

Språkkurs i spansk som er satt opp for neste kursstart august 2020.

Vi har flere kurs i spansk og du må gjerne melde din interesse så vi vet bedre hvilke spanskkurs vi skal prioritere til neste kursstart senere i år.

“Setter svært pris på at spansklæreren kun snakker spansk, da dette er den eneste riktige metoden å lære seg språk på. Jeg gleder meg til neste spanskkurs!’

Spanskelev, Spanskkurs A1

“Vår spansklærer er meget flink og inspirerende og yter nok litt mer enn det som er forventet av henne. Gleder meg til å begynne igjen etter nyttår.”

Spanskelev, Spanskkurs A1

“Super kursus med god spansklærer.”

Spanskelev, Spanskkurs A1

“Veldig fint og hyggelig spanskkurs.

Spanskelev, Spanskkurs A1

“Super dygtig underviser og læreren er god til at gjøre lektionerne sjove og interessante. Rigtig godt!’

Spanskelev, Spanskkurs A1

Finn svar på det aller meste rundt våre språkkurs i gresk

Hvilke nivå skal du velge?

Gjennomføring av kursene

Pedagogikk og oppfølging

Våre språklærere

Transport og parkering

Priser og påmelding

Språk og kultur

Vilkår og betaling

Spanskundervisning skjer på ulike nivåer – hvor skal du starte?

 • OIS tilbyr spanskkurs på flere nivåer og følger DFERS (Det Felles Europeiske Rammeverket for Språk)
 • Hvert nivå inneholder flere deler (se diagrammene under) og hver del utgjør et enkelt kurs
 • Kursene går over 5 uker, èn kveld i uken (3t) – totalt 15 undervisningstimerà 45 min

A1 Nybegynner spansk

Spanskkurs A1 Nybegynner er egnet for deg som aldri har lært spansk før. Vi vil ta oss tid til at kursdeltakerne skal kunne bli vant til språket, og dets uttale. Her vil du lære spansk fra grunnen av.

A2 Litt øvet spansk

Du kan starte på spanskkurs A2 (litt øvet) etter å ha fullført spanskkurs A1 (nybegynner) hos oss, eller om du har noe basiskunnskap i spansk fra før. I dette kurset vil du styrke og utvikle de grunnleggende kunnskapene du har fra før.

B1 Mellomnivå spansk

Du har tilegnet deg grunnleggende spanskkunnskaper. Nå ønsker du å beherske vanlige, dagligdagse situasjoner. Du forstår allerede en del spansk, men pga. begrensede grammatikkunnskaper er det vanskelig for deg å utrykke deg klart og forståelig. I dette kurset vil du fylle hullene i dine kunnskaper for å kunne snakke mer flytende og uanstrengt.

B2 Høyere Mellomnivå spansk

Du kan uttrykke deg korrekt på spansk og håndterer de fleste dagligdagse situasjoner. Nå ønsker du å kunne uttrykke dine meninger om temaer som interesserer deg. Dette kurset skal hjelpe deg å utvikle dine evner!

C1 og C2 Avanserte nivåer av spansk

Vi tilbyr ingen kurs på C-nivåene. Disse tilsvarer tilnærmet morsmålsnivå, og du kommer mest sannsynlig kun til å finne dem i spanskalende land.

Gjennomføring av språkkurs i spansk

Den pedagogiske tilnærmingen som brukes heter ‘Communicative Approach’. Hos oss trener du alle de kommunikative ferdighetene, dvs. du blir bedre når det gjelder å lytte, å snakke, å lese og å skrive. Spanskkursene våre fokuserer på den praktiske bruken av språket, og har grammatiske strukturer som hjelpemiddel. Vårt mål er å hjelpe deg å bygge en solid kunnskap, slik at du kan uttrykke deg trygt og selvstendig på spansk i forskjellige situasjoner.

Pedagogisk oppfølging i våre spanskkurs

Alle kursene hos OIS følges opp og koordineres av vår pedagogisk veileder. De følger ett pensum som er planlagt før kursene tilbys, slik at lærerne har oversikt over det som må dekkes på et visst nivå, og ikke minst det som vil følge. Boken som brukes er organisert på en didaktisk måte, slik at elevene klarer å forstå de nye emnene på en enkel måte. Den har den spanske verden og kultur som bakgrunn. På denne måten lærer du både spansk språkstruktur, vokabular og kultur. Gruppene har mellom 6 – 15 elever. Det gir læreren mulighet til å fokusere på hver enkelt elev. elev.

Våre spansklærere

Våre lærere har spansk som morsmål eller kompetanse på morsmålsnivå. Alle lærerne har relevant universitetsutdannelse, sammen med en bred erfaring som setter dem i stand til å arbeide som kursleder hos oss. Lærerne følges opp og koordineres av vår pedagogisk ansvarlig.

Om virtuelt klasserom

Fjernundervisning med lærer i et virtuelt klasserom. Du ser og kan snakke med læreren og klassen. Læreren kan vise “tavle”, dokumenter og video på skjermen. Det brukes Zoom, som fungerer på PC/MAC/Tablet/Mobil, på alle utbredte operativsystemer og nettlesere og krever ikke spesielle forkunnskaper.

Priser og påmelding til våre spanskkurs

Priser:

Våre spanskkurs koster 2500,- pr. kursdel som går over 5 kvelder, med 3 undervisningstimer (45min/t) per kveld, totalt 15 timer.

Påmelding:

 1. Klikk på kurset (ikoner) du vil melde deg på og legg produktet i din handlekurv.
  2. Fyll ut informasjonen i skjemaet som kommer før du betaler
  3. Deretter vil du kunne betale med kort. Beløpet vil bli reservert inntil kurset bekreftes.

Spansk språk og kultur

Visste du at spansk er det nest mest brukte forretningsspråk i verden, og det tredje mest talte språk i antall brukere totalt? Snakker du spansk kan du kommunisere med over 400 millioner personer over hele verden. Det er det offisielle språket i 21 land. Blant internasjonale publikasjoner som for eksempel bøker, akademiske journaler, magasiner og lignende, kan man finne nesten alt i spansk oversettelse eller med spansk som originalspråk. Å kunne snakke og forstå spansk er nyttig både i arbeidslivet og i dagliglivet. På jobb eller på reise, spansk vil åpne nye muligheter for deg.

 

Vilkår og betaling

Betaling:

 • Du kan betale med ditt debet- eller kredittkort fra VISA eller MasterCard
 • Beløpet for spanskkurset vil bli reservert, men ikke trukket før kurset er bekreftet

Kontraktsbetingelser:

 • Påmeldingen er bindende fra det tidspunkt du melder deg på
 • Du kan bytte nivå etter første kurskveld om du føler at det ikke passer

(vennligst les vilkårene)

Kommende spanskkurs

Dette er språkkursene i spansk som er satt opp for neste kursstart: